Από την ίδια ασθένεια που πάσχει ο Μπρους Γουίλις διαπιστώθηκε ότι νοσεί η πρώην αμερικανίδα παρουσιάστρια Γουέντι Γουίλιαμς.

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Πέμπτη, η πρώην σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια και πρωτοπαθή προοδευτική αφασία. Η ομάδα φροντίδας της 59χρονης ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με δελτίο Τύπου.

Όπως αναφέρουν, η Γουίλιαμς είχε υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων πριν καταλήξει στη διάγνωση, η οποία έγινε λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της με τίτλο: «Lifetime: Where is Wendy Williams» και έχει ως θέμα τον αγώνα της με το αλκοόλ και την ψυχική της υγεία τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Γουίλιαμς φέρεται να ζει σε θεραπευτική μονάδα από το 2023.

Συγγενικά της πρόσωπα αποκάλυψαν πρόσφατα ότι δε γνωρίζουν που βρίσκεται η πρώην παρουσιάστρια και υποστηρίζουν ότι μπορούν να της μιλήσουν μόνο μέσω τηλεφώνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γουίλιαμς έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως πάσχουσα με τη νόσο του Graves και το λεμφοίδημα, μια συσσώρευση υγρού στους ιστούς, που ενδέχεται να προκαλέσει πρήξιμο σε πόδια και χέρια.