Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος για ακόμα μια φορά σχολίασε τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου έγιναν με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών σχετικά με τον αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχει συνευρεθεί ερωτικά.

«Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα. Έχει χάσει το μέτρημα με πόσους άντρες έχει πάει και συγχρόνως αυτό το γελοίο πρόσωπο είναι και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Αν ήμασταν σε μια συντηρητική γειτονιά και όχι σε μια ελιτίστικη γειτονιά σαν αυτή που ζει αυτός, θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια και τις πατσαβούρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Να σας πω κάτι να γελάσετε. Στο Αntivirus όταν με ρωτήσανε “με πόσους ανθρώπους έχεις πάει στη ζωή σου”, εκεί ντράπηκα και είπα τυχαία το 40. Και μετά κάτσαμε με έναν πολύ αγαπημένο και πρώην σύντροφο και μου λέει: “Μα είναι δυνατόν να έχεις πάει…; Αφού δεν πας”. Και κάτσαμε και τα βγάλαμε και ήταν 25. Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου. Αλλά οι σχέσεις μου, οι μεγάλες και ουσιαστικές που έχουν μείνει στην καρδιά μου και από αυτούς τους ανθρώπους οι τρεις τουλάχιστον είναι οικογένειά μου, είναι πολύ μεγάλες σχέσεις, δεκαετίας δηλαδή», ήταν η δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα.