Ο Κάνιε Γουέστ απάντησε σε όσους επικρίνουν αυτά που ανεβάζει στους λογαριασμούς του στα social media μαζί με τη σύζυγό του, Bianca Censori. «Άντε γαμ…» ήταν η μάλλον όχι και τόσο ψύχραιμη απάντησή του. Ο 46χρονος ράπερ του «Can’t Tell Me Nothing» ανέβασε ένα νέο βίντεο στο Instagram τη Δευτέρα με την 29χρονη Censori, για να ξεκαθαρίσει πώς έχουν τα πράγματα… και τι θεωρεί ο ίδιος σωστό.

Το τελευταίο βίντεο του ράπερ, που ξεσήκωσε θύελλα σχολίων, δείχνει τη γυναίκα του σχεδόν γυμνή σε πάρτι μετά το Super Bowl της Κυριακής. Η 29χρονη Αυστραλή φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, που έκρυβε μόνο τα εντελώς απόκρυφα σημεία του σώματός της, με την ίδια να μη φοράει ούτε καν εσώρουχο, σύμφωνα με τη New York Post.

Συγκεκριμένα, ο Κάνιε Γουεστ ανέβασε βίντεο στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Θα αναρτώ τη γυναίκα όσο θέλω. Με κάνει χαρούμενο. Ορισμένοι άνθρωποι δε θέλουν να είσαι χαρούμενος. Θέλουν να τους κάνεις αυτούς χαρούμενους. Εγώ αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο και με αυτό είμαι χαρούμενος» συνέχισε ο ράπερ.

Το νέο βίντεο που ανέβασε ο τράπερ ήταν απολογητικό…

«Ναι, απλά θέλω να πω σε όλους ότι δημοσίευσα τη γυναίκα μου τρεις φορές επίτηδες», είπε ο Γουέστ στην κάμερα, κοιτάζοντας την Censori, η οποία φορούσε ένα λευκό κορμάκι και μαύρες μπότες με τακούνι, καθώς κρυβόταν από την κάμερα. «Ανήρτησα φωτογραφίες και βίντεο της συζύγου μου τρεις φορές εν γνώσει μου. Οπότε αυτό που λέω είναι ότι εγώ κυκλοφόρησα δίσκο και ακόμα ακούω σχόλια του τύπου “Κάνεις αναρτήσεις με τη γυναίκα σου;”. Το κάνω, γιατί με κάνει ευτυχισμένο. Γι’ αυτό σας αρέσει η μουσική μου, γιατί εγώ είμαι χαρούμενος. Οπότε μη λέτε τίποτα αρνητικό. Αν δε σας αρέσει η σελίδα μου και δε σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου, άντε γ….ειτε! Αλήθεια, παρατήστε με, αφήστε μόνο του τον γ….μενο τον βασιλιά. Δεν με ενδιαφέρει, φίλε μου. Θα κάνω αναρτήσεις με τη σύζυγό μου όσο θέλω. Βάλε τη δική σου γυναίκα στο δικό σου γ….μενο Instagram».