Ο Γιώργος Χατζηνάσιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής δημιουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του συνεργασία με την Δήμητρα Γαλάνη αλλά και την προσωπική του ζωή και την σχέση με τα παιδιά του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πολλές φορές, όταν οι καλλιτέχνες δεν τα «λένε» στο μικρόφωνο την ώρα της ηχογράφησης, βγαίνω και κάνω μια παρατήρηση. Μια φορά με την Δήμητρα Γαλάνη, το τραγούδι «Ζω» το έλεγε πολύ έντονα ενώ «αυτή απελευθερώθηκε και πρέπει να έχει έναν ενθουσιασμό». Νευρίασε τόσο πολύ και παίρνει το μικρόφωνο και λέει «ζω» και της φώναξα «αυτό είναι» και έτσι καταγράφτηκε το κομμάτι».

«Μέσα σε τέσσερα χρόνια κάναμε τρία παιδιά με την σύζυγο μου. Οπότε κάποια στιγμή ήταν και τα τρία κάτω από δέκα χρονών. Έμπαιναν λοιπόν από το παράθυρο, κυνηγιόντουσαν και έφευγαν από την πόρτα και τα τρία. Μπροστά το ένα, πίσω το άλλο και εγώ ήμουν στο πιάνο για να βρω την μελωδία και, εκεί που την έβρισκα, άκουγα τις φωνές και την έχανα μετά».

«Καλός πατέρας ήμουν, βεβαίως, αλλά δεν ήμουν και από αυτούς που βλέπουμε στα έργα να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, να τα φιλάνε και τα λοιπά. Εμείς στη Θεσσαλονίκη δεν μάθαμε να φιλάμε, δεν τα ξέραμε τα φιλιά. Δεν μας φιλάγανε ούτε η μαμά μου ούτε ο μπαμπάς μου. Υπήρχε βέβαια τρομερή αγάπη αλλά και γω και τα αδέλφια μου δεν είμαστε έτσι. Αυτό που μάθαμε » πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.