Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το μοντέλο Μικαέλα Φωτιάδη το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM. Η Μικαέλα Φωτιάδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram φωτογραφίες της στις οποίες φαίνονται οι μώλωπες σε όλο της το πρόσωπο.

Μιλώντας στην εκπομπή «T-Live» του Alpha, το μοντέλο τόνισε πως πιστεύει ότι ο ξυλοδαρμός της ήταν προγραμματισμένος και αφήνει αιχμές για κάποιον πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, η Μικαέλα Φωτιάδη είπε: «Ήμουν στην πλατεία Κολωνακίου και γυρνούσα από βραδινή έξοδο. Με έπιασε κάποιος από τα μαλλιά, γύρισα και τον χτύπησα κι αυτός μου έδωσε μπουνιές. Προσπάθησα να δω ποιος είναι και τότε μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. Τον είδα πολύ θολά. Πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο. Μπορεί να είναι κάποιος που έχει τρελαθεί που έχω φύγει από τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους ενοχλεί που εγώ μιλάω πλέον. Ήμουν σε μια σχέση και έχω πει κάποια πράγματα για την σχέση αυτή που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήθελε να μαθευτούν. Το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι κάποιος με παρακολουθεί ακόμη κι έξω από το σπίτι μου. Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Έχω διάσειση και κενά, δεν τα θυμάμαι όλα. Τρόμαξα τόσο που είδα το περιστατικό και στον ύπνο μου».

Σε ότι αφορά τον πρώην σύντροφό της στον οποίο αναφέρθηκε το μοντέλο, η εκπομπή T-Live προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά δεν κατέστη δυνατό ενώ από το φιλικό του περιβάλλον ανέφεραν πως τις τελευταίες δύο μέρες, λείπει εκτός Αθηνών.

Η έκκλησή της

Μετά τη δημοσιοποίηση του ξυλοδαρμού της, το τηλέφωνο της Μικαέλας Φωτιάδη πήρε… φωτιά όπως ήταν λογικό. Σε νέα της ανάρτηση, το μοντέλο απηύθυνε έκκληση στους δημοσιογράφους να μην την καλούν συνέχεια και να σεβαστούν την κατάστασή της.

«ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ! Χρειάζομαι ξεκούραση και με καλείτε ασταμάτητα! Το τηλέφωνο μου δεν το κλείνω για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησυχούν. Ότι είχα να πω το είπα εκεί που έπρεπε και θα κινηθώ νομικά ώστε να βρεθεί ο δράστης που μου επιτέθηκε» καταλήγει η Μικαέλα Φωτιάδη μέσα από τη νέα ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.