Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μικαέλα Φωτιάδη και αποτυπώνουν τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε. Η πρώην παίκτρια του GNTM όπως τόνισε έφαγε μπουνιές στο κεφάλι ενώ γνωρίζει πως είναι ο υπεύθυνος για τα τραύματά της.

Το μοντέλο στην πρώτη της ανάρτηση χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό τόνισε: «Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο Αλεξανδράκος. Μπράβο να σε χαίρονται!».

Μετά από τις ερωτήσεις από τους ανθρώπους που την ακολουθούν το μοντέλο επανήλθε με νέο στόρι στο οποίο ποζάρει χαμογελαστή και έγραψε: «Κανείς δεν με “σακατεύει” εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος.

Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

«Έφαγα πολλές μπουνιές»

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε την Τετάρτη (7/2) μέσω μηνυμάτων με το μοντέλο, με την ίδια να αναφέρει: «Πονάω, ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά. Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκανα επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν έχει κάποιο όπλο ή μαχαίρι».

«Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό, χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ» πρόσθεσε η Μικαέλα Φωτιάδη.