Το «παρών» στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έδωσε η Κάιλι Τζένερ, παρευρισκόμενη στο σόου του Jean Paul Gaultier αλλά και του Valentino. Η Κάιλι συνοδευόταν από την κόρη της, Στόρμι. Η επιχειρηματίας εμφανίστηκε εχθές έξω από το show Υψηλής Ραπτικής του οίκου μόδας Valentino, ο οποίος είχε ντύσει την κόρη της όπως ήταν η ίδια. Μαμά και κόρη ήταν ντυμένες στα μαύρα με τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου και μποά.

Η Κάιλι επέλεξε ένα maxi μαύρο στράπλες φόρεμα συνδυασμένο με ένα διάφανο παλτό με φτερά και χρυσά σκουλαρίκια. Η 6χρονη Στόρμι φόρεσε ακριβώς το ίδιο παλτό με τη μητέρα της, κρατούσε μια μαύρη τσάντα και χρυσά σκουλαρίκια.

Ωστόσο, η 26χρονη Κάιλι Τζένερ δέχτηκε αυστηρή κριτική για το κάπως «ταλαιπωρημένο» και «γερασμένο» πρόσωπό της. Οι χρήστες άρχισαν να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί στο πρόσωπό της και γιατί ενώ είναι μόλις 26 μοιάζει να είναι 40. «Τι έπαθε το πρόσωπο της Κάιλι Τζένερ;», «Το πρόσωπό της φαίνεται τόσο γερασμένο» γράφουν κάποιοι.

Με ανάρτησή της στο Instagram το μοντέλο έδωσε την… πληρωμένη απάντησή της. Φόρεσε ένα σέξι γκρι φόρεμα, που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της. Μάλιστα, επίτηδες,  δεν επέλεξε να συνοδεύσει τις φωτογραφίες με κάποια λεζάντα…