Η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει το πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα. Η 54χρονη Λατίνα σταρ που ξεχωρίζει για το στυλ της έκανε μια ξεχωριστή και πρωτότυπη εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό παλτό που είχε πάνω του 7.000 αληθινά πέταλα. Μάλιστα όπως είπε η Λόπεζ, χρειάστηκε να το ποτίσει για να το φορέσει.

Η εμφάνιση της, που δεν πέρασε απαρατήρητη, έγινε στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ Υψηλής Ραπτικής του οίκου Schiaparelli για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 με σύνολο που δημιούργησε ειδικά για εκείνη ο σχεδιαστής Daniel Roseberry και συμπεριλάμβανε ένα παλτό από πέταλα τριαντάφυλλου.

Σύμφωνα και με όσα έγραψε η σταρ σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το παλτό της με τα 7 χιλιάδες πέταλα κατάφερε να παραμείνει σε καλή κατάσταση χάρη στο ζαχαρόνερο μέσα στο οποίο είχε τοποθετηθεί. Στην πλάτη του παλτό υπήρχε ένας κεντημένος ήλιος με ασημένια κλωστή.

Η Λόπεζ φορούσε από μέσα ένα κολλητό μαύρο παντελόνι, μία λευκή μπλούζα, μία κρεμ ζώνη και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι γόβες με το χαρακτηριστικό χρυσό σύμβολο του οίκου, την κλειδαρότρυπα.