Την αποκαλούν… εγκληματικά όμορφη! Ο λόγος για μια γυναίκα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, η οποία έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία της από τη φυλακή. Η ίδια τώρα μοιράζεται τα μυστικά πίσω από το λαμπερό της λουκ.

Η 27χρονη Βερόνικα Κόβαλ κατηγορήθηκε για απερίσκεπτη οδήγηση τον περασμένο Μάιο, αφού την σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα. Η νοσοκόμα δήλωσε ένοχη για το πλημμέλημα και στη συνέχεια πέρασε μια νύχτα στο κρατητήριο. Της επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 750 δολαρίων και της αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 30 ημέρες.

Η Κόβαλ πίστευε ότι είχε αφήσει πίσω της όλη αυτή την ιστορία μέχρι που μια φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο μετά τη σύλληψή της δημοσιεύτηκε στο @mugshawtys, έναν λογαριασμό στο Instagram με συλληφθέντες που προκαλούν αίσθηση εξαιτίας της εμφάνισής τους.

Μιλώντας στη New York The Post την Τρίτη, η χαμογελαστή κοπέλα δήλωσε ότι έχει σοκαριστεί από όλη την προσοχή, επιμένοντας ότι είναι «ένα πολύ συνηθισμένο άτομο».

Παρόλα αυτά, η Κόβαλ δέχτηκε να αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της, λέγοντας: «Είμαι ένα κορίτσι του μπότοξ και του filler! Κάνω μπότοξ κανά δυο φορές το χρόνο».

Κάνει επίσης «ιατρική φροντίδα του δέρματος», «περιποίηση προσώπου με λέιζερ» και αποθεώνει την κομμώτριά της, Sadye Pearlman. «Είναι το μόνο κορίτσι που θα αφήσω να αγγίξει τα μαλλιά μου», είπε.

Όσον αφορά το μακιγιάζ, λέει ότι είναι οπαδός των προϊόντων σε λογικές τιμές.

Όπως σημειώνει επίσης το δημοσίευμα, η 27χρονη Βερόνικα είναι single…