Συνεχίζει ο Νίκος Μουρατίδης την κόντρα που ξεκίνησε με τη Χριστίνα Λαμπίρη και παράλληλα τα… έβαλε και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα», προκαλώντας τον Γιώργο Λιάγκα σε on air ξέσπασμα.

Λίγες μόνο ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αδιανόητη επίθεσή του και την αήθη ανάρτησή του, στην οποία έγραψε μεταξύ άλλων «μιλάει αυτή που έκανε ένα κοριτσάκι, το πέταξε στη γιαγιά κι έγινε παχύσαρκο και προβληματικό», με αφορμή την τοποθέτηση της παρουσιάστριας στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, επανήλθε με νέο επικριτικό και επιθετικό λόγο μέσα από το προσωπικό του μπλογκ. Αποκάλεσε την παρουσιάστρια «πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα» και έγραψε ότι «τα έκανε σκ..ά στην προσωπική της ζωή, με το θέμα της κόρης της».

Έγραψε αναλυτικά: «Χτες πέρασα πάρα πολύ ωραία, μιλώντας με όλα τα κανάλια… Θέλανε πάρα πολύ να βγω on camera, να τους πω για κάτι που έγραψα λέει για τη Χριστίνα Λαμπίρη… Συγκεκριμένα η κ. Λαμπίρη πήρε θέση και είναι αρνητική στο να αποκτούν παιδιά τα ζευγάρια του ιδίου φύλου με παρένθετη μητέρα.

Με γεια της με χαρά της, αλλά μήπως θα πρέπει όλοι αυτοί που δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν να ρίχνουν πρώτα μια ματιά και στην δική τους “καμπούρα”; Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Μαρία Ιωαννίδου, ως τι; Με τι σπουδές; Μια γυναίκα, που δεν έκανε παιδί και που έγινε γνωστή, μασώντας τσίχλα σε ταινίες του Δαλιανίδη; Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα ο Νίκος Οικονομόπουλος, ως τι; Ως κοινωνιολόγος ή ως ψυχολόγος; Μιλάει η Χριστίνα Λαμπίρη; Ως τι; Ως πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα; Μήπως μετά απ’ το γεγονός (όπως η ίδια έχει πει) ότι τα έκανε σκ..ά στην προσωπική της ζωή, με το θέμα της κόρης της, θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτική στο τι λέει;

Βλέπεις ανθρώπους μορφωμένους, καθηγητές ή διανοούμενους να μην εκφέρουν γνώμη – γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό – και θα ακούμε τη γνώμη όλων αυτών των αμόρφωτων, που βγαίνουν με άνεση στα κανάλια να μιλήσουν για τεκνοθεσία;

Για να συνέλθουμε λίγο μην ανοίξω το βρωμόστομά μου και δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν…».

Η εμετική ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη και η απάντηση της Χριστίνας Λαμπίρη

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση της Χριστίνας Λαμπίρη για το νομοσχέδιο της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια («Προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία είναι όμως μία άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική»), την οποία ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε με εμετικό τρόπο: «Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».

Κατερίνα Καινούργιου, Γρηγόρης Γκουντάρας, Παύλος Χαϊκάλης έγιναν έξω φρενών με τα γραφόμενα του ραδιοφωνικού παραγωγού, με την ίδια να απαντάει αναδημοσιεύοντας κάποια από τα λόγια του δημοφιλή ηθοποιού Χαβιέ Μπαρδέμ για το πώς βλέπει τις γυναίκες.

Στην ανάρτησή της στο Instagram αναφέρεται: «Εάν ο κόσμος εξαρτώταν από εμάς, τους άντρες, θα είχε καταστραφεί εδώ κι εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια. Χάρη στις γυναίκες βρισκόμαστε ακόμα εδώ σήμερα. Είμαστε ασφαλείς, το σπίτι τους είναι το σπίτι μας. Η φύση μάς δημιούργησε όλους, γι’ αυτό και τη γυναίκα πρέπει να τη λατρεύουμε κι αυτό είναι απλώς γεγονός. Κι ο καλός, αληθινός άντρας, είναι εκείνος που συμπεριφέρεται στη γυναίκα ως ίση. Εγώ προέρχομαι από την Ισπανία, που είναι μια έντονα πατριαρχική χώρα, αλλά με μεγάλωσε μια γυναίκα, με μόρφωσε μια γυναίκα, επειδή ο πατέρας μου ήταν απών, ο Θεός να τον έχει καλά, άρα έμαθα κι είδα τον κόσμο μέσα από τα μάτια της γυναίκας… Κι είδα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σ’ αυτόν τον κόσμο, ακόμα και τι σήμαινε να είσαι γυναίκα ηθοποιός, όπως η μητέρα μου, στην Ισπανία του ’60, χειρότερα από πόρνη. Κι η δύναμη αυτής της γυναίκας, που έφερνε την αξιοπρέπεια σε ό,τι έκανε, που πολεμούσε σκληρά για να μεγαλώσει τρία παιδιά χωρίς να χάνει την ψυχραιμία της, με τη δύναμη μια λέαινας, αυτό είναι κάτι που θα τιμώ για πάντα. Κι αυτό είναι που με κάνει να σκέφτομαι ότι χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι. Γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο.

Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Ángel Encinas Bardem)».