Σε ένα αδιανόητο σχόλιο και ένα απαράδεκτο ξέσπασμα κατά της Χριστίνας Λαμπίρη προχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος καταφέρθηκε εναντίον της παρουσιάστριας, με αφορμή τις δηλώσεις της για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης στο προσωπικό του blog.

Στη συνέχεια σχολίασε για την κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, Μαρίζα: «Και μιλάει αυτή -όπως λέει μια φίλη- που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στη γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».

Η ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και η παρουσιάστρια είπε άφωνη: «Παιδιά, γιατί το είπε αυτό ο Νίκος Μουρατίδης; Έχω πάθει σοκ. Είναι μηνύσιμο, είναι ντροπιαστικό».

«Είναι ό,τι πιο εμετικό έχω διαβάσει, σεβόμενος τον Νίκο Μουρατίδη. Ναι, έχει καυστικό σχόλιο, αλλά όταν αναφέρεσαι σε παιδιά, που δεν ξέρεις πόσο έχει κοπιάσει καθένας, για να τα μεγαλώσει, δεν πρέπει να γράφεις το παραμικρό», τόνισε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Δεν ξέρεις πώς έχει μεγαλώσει ο άλλος το παιδί του, ούτε πάμε να πούμε εάν είναι καλή μάνα η Χριστίνα Λαμπίρη ή όχι. Απαράδεκτο σχόλιο», υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου.