Υπέρ του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια είναι η Χριστίνα Λαμπίρη η οποία τόνισε όμως πως η τεκνοθεσία είναι «μια άλλη ιστορία». Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και την δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη την Τρίτη (02/01).

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία τα τελευταία χρόνια αλλά και το νέο ρόλο που ανέλαβε προ λίγων 24ώρων στο δήμο Ραφήνας.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Λαμπίρη σημείωσε πως «προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία είναι όμως μία άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, εγώ θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δυο κολλητούς φίλους ή δυο κολλητές φίλες που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να έκαναν την οικογένεια τους και να έκαναν τα παιδιά τους».

«Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει, για μένα, είναι η αγάπη και ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου» τόνισε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Η τηλεόραση έχει μπει σε παύση από το 2018 που έχω σταματήσει. Επομένως τώρα τι να κοιτάξω το πριν, το δίπλα, το μετά, το αύριο; Τώρα είμαστε εδώ, ταγμένοι στον δήμο Ραφήνας και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας για μια πολύ καλή συνέχεια στον δήμο αυτόν».