Με αφορμή τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» που μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της σε ηλικία μόλις 13 ετών, η Φλορίντα Πετρουτσέλι προχώρησε και εκείνη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον μπαμπά της που έχασε πριν 25 χρόνια.

«Στις γιορτές νιώθω πιο έντονα την απουσία του πατέρα μου, το νόημα είναι να θυμόμαστε. Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του. Προσπαθώ να μην ξεχάσω την φωνή του μπαμπά μου. Μακάρι ο μπαμπάς μου να ήταν περήφανος για έμενα, θέλω να πιστεύω ότι με βλέπει» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού και μετά την προβολή των δηλώσεων της αγαπημένης ηθοποιού τον λόγο πήρε η δημοσιογράφος και τα όσα ανέφερε συγκίνησαν:

«Μου θύμισε τον εαυτό μου και μπήκα λίγο στη θέση της, με αυτό που είπε για τον μπαμπά της, ότι θα ήθελε να τον είχε και να πάνε μαζί να δούνε την ταινία («Κουραμπιέδες από χιόνι», στην οποία πρωταγωνιστεί)… Όταν περνούν πολλά χρόνια, εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί, να το σκέφτομαι σε πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως όταν παντρεύτηκα

Είναι κάτι που έχω προσπαθήσει να το ξεχάσω, ίσως από άμυνα, να το κάνω delete από το μυαλό μου. Η Κατερίνα είναι ακριβώς το αντίθετο, προσπαθεί αυτή την ανάμνηση να την έχει ζωντανή κάθε μέρα. Αποφασίζεις στη ζωή τι θες να κάνεις. Κάποιοι άνθρωποι το διαχειρίζονται όπως εγώ, από άμυνα αν θες ή για να μην στεναχωριούνται, το βάζουν λίγο στην άκρη και άλλους τους βοηθά να το έχουν μόνιμα ζωντανό στο μυαλό τους».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συμφώνησε από την πλευρά του και συμπλήρωσε ότι θυμήθηκε κι εκείνος τον πατέρα του αυτές τις γιορτές, μέσα από ένα τραγούδι.

Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε τη συνεργάτιδά της, αν θυμάται τη φωνή του πατέρα της, με εκείνη να απαντάει: «Τη θυμάμαι τη φωνή του μπαμπά μου, αλλά έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που τον έχασα. Όταν κάνεις οικογένεια, είναι κάτι που θέλεις να περάσεις σαν ανάμνηση στα παιδιά σου, αλλά όταν έχει συμβεί τόσο νωρίς δεν έχεις και την ικανότητα να το περάσεις γιατί ήσουν κι εσύ παιδί. Η μυρωδιά και η φωνή είναι κάποια πράγματα πολύ δύσκολα να τα θυμηθείς κατ’ αρχάς και να τα περάσεις μετά σε κάποιον άλλον» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.