Σε γνωστό μαγαζί γιόρτασε τα γένεθλιά του ο Βαγγέλης Σερίφης και από το πλευρό του δεν έλειπε, όπως ήταν λογικό, η Κατερίνα Στικούδη.

Το ζευγάρι που περιμένει το δεύτερο παιδί του – και αυτό αγόρι όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η τραγουδίστρια – ήταν απόλαυση στις δηλώσεις του στις κάμερες, ειδικά όταν η Κατερίνα ομολόγησε ότι ο σύζυγός της τής έχει κάνει δώρο κοσμήματα, που δεν φόρεσε ποτέ και εκείνος αστειεύτηκε μαζί της. «Δεν μου ταίριαξε», είπε.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η σύζυγός του και για το αν τη στηρίζει, ο Βαγγέλης Σερίφης τόνισε: «Το ανάποδο συμβαίνει συνήθως. Εκείνη με εμψυχώνει στα άσχημα σχόλια. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε έχει συνηθίσει να δέχεται αρνητικές κριτικές και μου λέει “μη στεναχωρηθείς”, αλλά γενικά δεν ιδρώνει το αυτί της».

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Πρόωρη σύνταξη δεν πρόκειται να πάρω. Το ότι δεν σβήνω σχόλια κάτι σημαίνει. Άρα δεν με ενοχλεί τίποτα. Αφήνω εκεί τη σαπίλα να φαίνεται, να τη βλέπουμε, τι άνθρωποι είμαστε» απάντησε για τα σχόλια που δέχεται στο Instagram σχεδόν για ό,τι κι αν ανεβάσει.

Τελευταία, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο, όπου χορεύει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση και αντίρρηση πολλών followers της.

Αλλά και η σέξι εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου σχολιάστηκε αιχμηρά και καυστικά από πολλούς.

Με outfit που αποκάλυπτε τώρα την προχωρημένη εγκυμοσύνη της βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του MadWalk 2023.