Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, τα ξημερώματα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Η Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε στο «Πρωινό» συντετριμμένη για τον θάνατο του γιου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάχη Φλωρινιώτη δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…».

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τώρα, μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν ο γιος της προσπάθησε να αρθρώσει μερικές λέξεις.

«Δεν βγαίνει η φωνή μου, ούτε να μιλήσω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του εκλιπόντος.

Η αδερφή του, Άννα Φλωρινιώτη, όλο αυτό το διάστημα δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του. Με τρεμάμενη φωνή είπε τη δυσάρεστη είδηση στο «Mega Καλημέρα» και στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», όπου συντετριμμένη ανέφερε μεταξύ άλλων «Μου τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδαν και μου είπαν “ξεκουράστηκε”. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση, ξέραμε ότι θα έρθει το μοιραίο, αλλά δε θέλαμε να το δεχτούμε. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου, που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του. Δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μας έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε».

Οι κάμερες των δημοσιογράφων, που βρίσκονταν έξω από το Λαϊκό Νοσοκομείο, την πλησίασαν και με δυσκολία έβγαιναν οι λέξεις από τα χείλη της.

«Δεν είμαι σε θέση να πω τώρα κάτι. Θα μιλήσετε με τον κ. Γιασεμή για τα διαδικαστικά, για να ξέρει ο κόσμος πότε θα γίνει. Θα σας τα πω άλλη μέρα. Δεν νιώθω καλά» είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία έχει άρρηκτες σχέσεις με την οικογένεια Φλωρινιώτη, κατέφθασε στο Λαϊκό Νοσοκομείο συντετριμμένη, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να περιμένουν μία δήλωσή της. Η ίδια είπε λίγες φράσεις και έφυγε αμέσως από το πλάνο, για να συναντήσει την Αννούλα Φλωρινιώτη, η οποία όλο αυτό το διάστημα στεκόταν στο πλευρό του αδερφού της.

«Θέλω να πάω να δω πώς είναι η Άννα. Θέλω να πάω επάνω στην Άννα να δω πώς είναι. Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να το πιστέψω. Σας ζητώ συγγνώμη, αφήστε με να πάω για λίγο στην Άννα. Να είστε καλά! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» είπε με δάκρυα στα μάτια η Γωγώ Γαρυφάλλου και έφυγε, μη συνεχίζοντας με τις δηλώσεις.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σήμερα 19/12 μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης, ο οποίος αποκάλυψε το πάρτι που ετοίμαζε ο Νίκος Φλωρινιώτης «Ετοίμαζε πάρτι για τη γιορτή του. Εκεί που με τρέλανε είναι που μου είπε: “Θέλω να κάνω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου”. Μου έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι».

Συγκλονισμένοι είναι και οι συνεργάτες του, των οποίων ακολουθούν οι δηλώσεις σε τίτλους.

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Κανείς δεν το πιστεύει, είναι το μεγαλύτερο ψέμα», Ίνα Λαζοπούλου: «Χθες ήμουν μαζί του και τον χάιδευα», Σάσα Μπάστα: «Ήταν πάρα πολύ γρήγορο αυτό, πολύ επιθετικό», Ελένη Καρουσάκη: «Όταν έβλεπε την Αννούλα, ηρεμούσε», Νανά Τσαγκράκου: «Κακή μέρα μας ξημέρωσε», είπε η επιχειρηματίας που συνεργαζόταν με την οικογένεια Φλωρινιώτη και όλοι στις δηλώσεις τους ανέφεραν πως δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν.