Τη θλίψη τους, για τον συνεργάτη τους και φίλο τους Νίκο Φλωρινιώτη που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο δεν μπορούν να κρύψουν καλλιτέχνες που εργάστηκαν μαζί του. Όλοι τους κάνουν λόγο για ένα σπάνιο άνθρωπο ενώ τονίζουν ότι ήλπιζαν να γίνει καλά.

Όσοι μίλησαν για τον Νίκο Φλωρινιώτη δηλώνουν συντετριμμένοι και επισημαίνουν ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν το έβαζε κάτω και ήταν μέσα στην καλή χαρά με το χαμόγελο ό,τι και να του συνέβαινε.

Νίκος Φλωρινιώτης

Ξέσπασε σε κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου

Μην μπορώντας να συγκρατηθεί η Γωγώ Γαρυφάλλο ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Έφυγε ο Νίκος, είναι σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά. Έχω πάθει σοκ, τρέμω. Είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και το έχω μάθει. Δυστυχώς δεν μπορώ να εγκαταλείψω την εργασία μου, θα φύγω όμως λίγο για να πάω στην αδελφή του, την Άννα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είναι η Άννα αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαι οικογένεια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα με τον Νίκο, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω ποτέ την Άννα. Είχα δώσει τον λόγο μου και στον πατέρα της».

Η Γωγώ Γαρυφάλλου προχώρησε επίσης και σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν, έγραψε: «Γιατί Μωρό μου; Γιατί Αδελφέ μου; Γιατί Νίκο μου; Θα Σε αγαπώ για πάντα Τζον Τζον μου».

Σάσα Μπάστα: Ήταν πάρα πολύ γρήγορο αυτό, πολύ επιθετικό

«Μόλις το πληροφορήθηκα να πω την αλήθεια. Το έμαθα δευτερόλεπτα πριν με πάρετε εσείς. Με ενημέρωσε ο σύζυγός μου που είδε μία δημοσίευση» ανέφερε η Σάσα Μπάστα το πρωί της Τρίτης (19/12) μιλώντας στο Πρωινό ΣουΣου για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

«Καλημέρα. Μέρα σκέτο τι να πούμε; Είναι το καλύτερο παιδί. Τα λόγια περισσεύουν εδώ πέρα. Πραγματικά συλλυπητήρια στη μητέρα και στην αδερφή του και στους οικείους του, που ήταν τόσοι άνθρωποι που αγαπούσαν τον Νίκο. Κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό για αυτόν τον άνθρωπο. Μόλις το πληροφορήθηκα να πω την αλήθεια. Το έμαθα δευτερόλεπτα πριν με πάρετε εσείς. Με ενημέρωσε ο σύζυγός μου που είδε μία δημοσίευση. Μιλήσαμε στη γιορτή του για πολλά, του είπα σε αγαπώ κι όταν βρεθούμε να τα πούμε» επεσήμανε η τραγουδίστρια.

«Έμαθα μετά από κάποιες ημέρες ότι είχε μπει στην εντατική, αλλά θα μας ενημέρωναν αν καλυτέρευαν τα πράγματα. Ο Νίκος πραγματικά έδινε μάχη, δεν το έβαζε κάτω, ήταν μέσα στην καλή χαρά με το χαμόγελο ό,τι και να του συνέβαινε. Απλά ήταν πάρα πολύ γρήγορο όλο αυτό. Ήταν απλά πάρα πολύ επιθετικό. Δυστυχώς. Θα πάρω τηλέφωνο στην Άννα γιατί στη μάνα τώρα τι να πεις;» συμπλήρωσε.

Ακριτίδης: Η αδελφή του έπιασε τα πόδια του και τα «είδε» παγωμένα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης. «Η αδελφή του έπιασε τα πόδια του και τα “είδε” παγωμένα» είπε και αποκάλυψε την επιθυμία του Νίκου Φλωρινιώτη, λίγο καιρό πριν πεθάνει.

«Τον Νίκο τον είχα σαν παραπαίδι μου. Είμαι ο καλλιτεχνικός του πατέρας, τον είχα μαζί μου 10 χρόνια. Μας ξεγέλασε πολύ, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην υγεία του. Ενώ ήταν πολύ καλά τελευταία, ξαφνικά έγινε πολύ χάλια. Την προηγούμενη εβδομάδα που ερχόταν η γιορτή του, με πήρε τηλέφωνο και με κάλεσε σε ένα πάρτι που θα έκαναν για τη γιορτή του και μου λέει: “Θέλω να κάνω ένα πάρτι, ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου” και μου έπεσε το τηλέφωνο κάτω. Ξαφνικά μπήκε στο νοσοκομείο, πήγαμε εκεί, τυχερός ήμουν που όταν πήγα ακόμα καταλάβαινε», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Είχε πάρα πολλά όνειρα. Μιλούσα με την αδερφή του σχεδόν καθημερινά και του έπιασε τα πόδια, τα είδε παγωμένα, φώναξε τους γιατρούς και ήρθε το τέλος τόσο άδοξα. Ήταν ένα άγιο παιδί. Νομίζω ότι το ήξερε ότι θα φύγει και ήθελε να κάνει ένα πάρτι», πρόσθεσε.

Νανά Τσαγκράκου: Κακή μέρα μας ξημέρωσε

Με λυγμούς μίλησε στο Πρωινό Σουσού η η επιχειρηματίας που συνεργαζόταν με όλη την οικογένεια Φλωρινιώτη, Νανά Τσαγκράκου.

«Κακή μέρα μας ξημέρωσε για τον Νίκο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε με τίποτα» είπε και τόνισε: «Έχω πάθει σοκ, ήξερα ότι ήταν σε καταστολή τις τελευταίες ημέρες. Μιλούσαμε με την οικογένεια. Δεν ήξερα τίποτα, με ενημερώσατε εσείς. Ευτυχώς που έφυγε ο Γιάννης και δεν ζει αυτό που έγινε με το παιδί του».

Ελένη Καρουσάκη: Όταν έβλεπε την Αννούλα, ηρεμούσε

«Ήταν πιο πολλές οι μέρες που ήταν στο νοσοκομείο. Ήμουν εκεί, πήγαινα πολλές φορές, πιστεύαμε ότι θα τη γλιτώσει, ότι θα κάνει ο Θεός το θαύμα του, αλλά δυστυχώς μας ξεγέλασε. Πριν από 3 μέρες καταλάβαινε, ήταν με το χαμόγελο και μέσα σε 3 μέρες έφυγε», δήλωσε για τον Νίκο Φλωρινιώτη η Ελένη Καρουσάκη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τις τελευταίες μέρες ήταν σε καταστολή για να μην πονάει, μας καταλάβαινε, μας γέλαγε, μας χάιδευε. Με την Άννα έλεγαν ότι είναι δίδυμα, με το που την έβλεπε ηρεμούσε. Ήθελε να κάνει ένα πάρτι ο Νίκος. Τις τελευταίες 5-6 μέρες δεν επικοινωνούσε, στην αρχή μου έστελνε φιλάκι, είχε χαϊδέψει κάποιες φίλες, του λέγαμε σήκω και χαμογελούσε» συμπλήρωσε.

Ίνα Λαζοπούλου: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πλάσμα ήταν

«Ήμουν εκεί από τις 6 του μήνα, τον πήγαμε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, εγώ ήμουν μέσα στο ασθενοφόρο μαζί του. Πήγα να του κάνω έκπληξη για τη γιορτή του», δήλωσε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τον χαμό του Νίκου Φλωρινιώτη η Ίνα Λαζοπούλου.

«Αυτό που είχε ο Νίκος ήταν σπάνιο, από μία ελιά. Πριν από ένα μήνα τραγουδούσαμε μαζί και ήταν τέλεια. Μέσα σε δυο εβδομάδες με πήρε και μου είπε ότι δεν ακούει καλά. Πρώτα ξεκίνησε από την ακοή και όταν έφτασα εδώ δεν μπορούσε να μιλήσει κι εγώ έκανα ότι καταλαβαίνω τι λέει. Με το που μπήκαμε στο νοσοκομείο ελπίζαμε σε θαύμα. Σαν να έτρεχε ο Νίκος, δούλευε πολύ», πρόσθεσε.