Πέθανε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος Φλωρινιώτης, σε ηλικία 39 ετών, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες. Περίπου έξι μήνες μετά τον χαμό του Γιάννη Φλωρινιώτη, όπου η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος, ο Νίκος, δεν κατάφερε βγει νικητής από τη μάχη με την επάρατη νόσο και άφησε την τελευταία του πνοή, με την αδερφή του, Αννούλα, να επιβεβαιώνει με τρεμάμενη φωνή την είδηση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Τρίτης (19/12), εκεί όπου από τα κλάματα δεν μπορούσε να μιλήσει.

«Καταστράφηκα» είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη με λυγμούς, ενώ τον περασμένο Ιούνιο είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας τους Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Δεν μπορώ, συγγνώμη…» ψέλλισε η ίδια και ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο.

«Αννούλα μου, επειδή όταν σε πήραμε δεν ήσουν σε αυτή την τραγική κατάσταση και θεωρούσαμε ότι μπορείς να μας μιλήσεις, εμείς δεν θέλουμε να σε ακούμε να υποφέρεις έτσι. Θέλω ή να ηρεμήσεις και να πούμε δυο κουβέντες ή να σε κλείσουμε για να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου μόνη σου. Δεν θέλουμε με τίποτα να βγάλουμε αυτό το πράγμα από εσένα αυτή τη στιγμή στον αέρα» είπε η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια έκλεισαν την τηλεφωνική σύνδεση.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Φλωρινιώτη

«Πρώτα ο Θεός πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά» είχε αναφέρει το πρωί της Τετάρτης (29/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ο Νίκος Φλωρινιώτης από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν και μπαινόβγαινε το τελευταίο διάστημα.

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα. Θα κάτσω και μία-δύο μέρες να με παρακολουθούν, για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία» είχε δηλώσει τότε.

«Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά, η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία. Άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση…. Σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά, έβγαλα κάτι σαν λίπωμα και τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Πόναγα πάρα πολύ… γιατί είχε μπει μέσα στα νεύρα. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν ακούς καρκίνος, πάντα το μυαλό σου πάει στο κακό» είχε πει ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη τον Ιούνιο του 2023 για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Διαβάστε σχετικά: Η τελευταία φωτογραφία του Νίκου Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο – Η επίσκεψη που του έδωσε δύναμη