Τη μάχη του με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει ο Νίκος Φλωρινιώτης ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο. «Ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά» είπε αναφερόμενος στον Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία» δήλωσε ο τραγουδιστής μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (29/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

«Είμαι λίγο καταβεβλημένος»

«Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά, είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά» συμπλήρωσε.

Παράλληλα ο τραγουδιστής μίλησε για τον Κώστα Χαρδαβέλλα που τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο λέγοντας: «Ήρθε να με δει, εγώ του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους με πήραν τηλέφωνο… μου έδωσε κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει».

«Μου έδωσε κουράγιο μου είπε να πιστεύω στο Θεό, ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά… Μου έφερε το βιβλίο του, μου λέει “διάβασέ το είναι γραμμένο για τον νικητή ότι στο τέλος μου λέει θα νικήσει και θα τα αφήσεις όλα αυτά πίσω”» δήλωσε ο τραγουδιστής.