Στο πλατό του «The 2Night Show» του ANT1 βρέθηκε ο Zaf και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του και την καριέρα του, την άνοδό του στη φήμη και αποκάλυψε ποιος αποτελεί τη μεγαλύτερή του μουσική επιρροή.

Ο τραγουδιστής έγινε γνωστός με το τραγούδι «Πες» που έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views στο Youtube και προκάλεσε αίσθηση με τη χροιά της φωνής του, αλλά εκείνος ήξερε πως χρειαζόταν να μάθει να τη διαχειρίζεται και να βελτιωθεί προκειμένου να φτάσει ψηλά.

«Δεν χρειάστηκε να μου πει κάποιος ότι έχω ωραία φωνή. Ήξερα ότι έχω ωραία φωνή αλλά δεν ήξερα πως να την κάνω καλύτερη. Όταν έκανα μιούζικαλ εκεί κατάλαβα τι σημαίνει φωνητική και κόσμος. Είναι άλλο πράγμα να τραγουδάς στο σπίτι σου και άλλο να είσαι με επαγγελματίες που σε καθοδηγούν», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε: «Μεγάλωσα στην Τούμπα, λαϊκή γειτονιά. Η μητέρα μου άκουγε όλη μέρα μουσική στο αμάξι κι έτσι εμένα μου έμεναν στο μυαλό. Ήμουν ένα άτακτο παιδί που στεναχωρούσα γενικά. Γούσταρα να κάνω φάρσες και στους καθηγητές. Υπήρξε μια φορά φάρσα που επενέβη η αστυνομία. Μεγάλωσα σε γειτονιά, με το να βγαίνω έξω, να κάνω πράγματα και να μπλέξω πιθανόν σε κάποια και να ξεμπλέκω. Πολλοί φίλοι μου ξεκίνησαν να κάνουν χαζά πράγματα αλλά κανείς δεν έφτασε στο σημείο να καταστρέψει τη ζωή του. Εγώ είμαι φοβικός σε αυτά και δεν τα αγγίζω αλλά δεν τα έχω και ανάγκη κιόλας».

«Με μεγάλωσαν γυναίκες μαχήτριες»

«Γενικότερα δεν μου έλειψε ποτέ η πατρική φιγούρα. Από τη στιγμή που δεν την είχα για να τη χάσω, δεν κατάφερε να έρθει η στιγμή να μου λείψει κιόλας. Αν τη ζούσα και έφευγε στην εφηβεία μου θα ένιωθα την έλλειψη. Με μεγάλωσαν γυναίκες μαχήτριες και ό,τι είμαι είναι η γιαγιά μου, η μαμά του μπαμπά μου. Πρόλαβε την προετοιμασία και το άγχος και δεν πρόλαβε το τώρα.

Η μητέρα μου, που την αγαπάω, αφότου πέθανε ο πατέρας μου, πήρε το ρόλο να φέρει χρήματα στο σπίτι. Η γιαγιά μου είχε αναλάβει την ανατροφή και είναι ένα διαμάντι. Έπαθα τεράστιο κακό όταν την έχασα πέρυσι, ήταν δύσκολο! Η γιαγιά μου έχασε τον πατέρα μου, μετά τον αδελφό του πατέρα μου. Είναι μια μάνα που από τα τρία παιδιά που είχε, έχασε τα δύο. Κατάφερε να σηκωθεί στα πόδια της και είπε θα κάνω τα πάντα για αυτά τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά ήμουν εγώ και ο αδερφός μου. Δεν μου έλειψε τίποτα απολύτως», πρόσθεσε.

«Η γιαγιά μου δεν ήταν ποτέ της νοοτροπίας το παιδί να δουλέψει και να δίνει στον γονιό ή στο σπίτι. Το είχε κάπως “πατριωτικά” μέσα της. Έλεγε ότι το παιδί πρέπει να δουλέψει για το δικό του μέλλον. Δεν χρειάστηκε να δουλέψω για να συντηρώ την οικογένεια αλλά για να μην χρειαστεί να παίρνω από τους γονείς μου», τόνισε στη συνέχεια.

Μιλώντας για τις μουσικές επιρροές του ο ποπ καλλιτέχνης, δήλωσε: «Ο Χατζηγιάννης ήταν η μεγαλύτερή μου επιρροή μουσικά από μικρός. Ό,τι έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη είναι μέσα στην καρδιά μου. Το Voice είναι ένα εργαλείο, δεν πήγα για να γίνω διάσημος. Όταν τελείωσε, υπήρχε μία διασημότητα που έσβησε. Θέλει μια στρατηγική, έφτασα μέχρι τον ημιτελικό».

Επίσης ανέφερε πως του έφυγε κάθε φόβος για να ανέβει στην σκηνή από την στιγμή που τραγούδησε μπροστά σε 15.000 άτομα με τον Χρήστο Μάστορα.