Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η Άννα Ρεζάν προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τις δύο πιο τραυματικές στιγμές στη ζωή της, αφήνοντας άφωνους και «παράλυτους» του παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Σήμερα η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση, που εξομολογήθηκε ότι δέχθηκε από ανθρώπους του θεάματος δύο φορές. Αποκάλυψε πως ο ένας από τους κακοποιητές της προέρχεται από τον χώρο της μόδας, ενώ, όπως είπε, είχε δεχτεί και μηνύματα εκείνη την εποχή από ανθρώπους, που την προέτρεπαν να βγει μαζί του προκειμένου να μην καταστραφεί η καριέρα της!

«Ενώ εκείνη την ώρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για την παράσταση που σκηνοθέτησα τώρα, για το καινούριο μου τραγούδι, την ταινία μου, που έχω σκηνοθετήσει στην Αμερική, η συζήτηση πήγε εκεί και χάρηκα ιδιαίτερα. Έχει τύχει και παλιότερα, που είχα κάνει αναφορά σε κρίσεις πανικού και είχα πει ότι ξεπερνιέται, το έχω δουλέψει πάρα πολύ. Σε μία παρέα μού είχε πει κάποιος “γιατί να πάω να το συζητήσω με ειδικό και τι νόημα έχει; και «θα το δουλέψω μόνος μου”. Πετάχτηκε ένας φίλος και είπε: “Θες να το δουλέψεις μόνος σου; Είναι καλό και σίγουρο βήμα να το καταλάβεις και να το δουλεύεις, αντί να κλειδαμπαρώνεσαι σπίτι σου και να πέσεις σε διάφορες ουσίες”» ανέφερε στην εισαγωγή της στο θέμα η Άννα Ρεζάν.

«Αυτούς τους ανθρώπους τους συνάντησα ξανά. Έγινε τυχαία και δεν θεωρώ ότι έγινε τυχαία, όταν εγώ το είχα δουλέψει και το είχα λύσει. Ο ένας ήταν άνθρωπος από τον χώρο της μόδας. Εγώ έκανα το ανάποδο. Ήμουν ηθοποιός, αλλά για να έχω τα προς το ζην έρχονταν κάποιες προτάσεις και έγινε όλη αυτή η ιστορία. Αυτός ο άνθρωπος είναι από τον χώρο της μόδας. Δεν είναι σκηνοθέτης. Όταν έλεγαν “γιατί δεν μιλούσατε και δεν το καταγγείλατε;” Όταν λαμβάνεις ένα sms “καλύτερα να βγεις μαζί του, γιατί θα σου καταστρέψει την καριέρα” και “δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα”, είναι στα όρια της απειλής και του εκβιασμού» είπε η Άννα Ρεζάν και συνέχισε:

«Δεν είναι ποινικό αδίκημα, οπότε εσύ φοβάσαι, ενδεχομένως, να αλλάξεις και δουλειά. Εγώ για να κάνω τη δουλειά που κάνω και να χτίσω την καριέρα μου στην Αμερική, κοιμήθηκα σε ό,τι σχήμα και χρώμα καναπέ υπάρχει… Αλλά να φτάνεις να λες σε αυτά τα μηνύματα ότι αυτός θα σου καταστρέψει την καριέρα και δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα, γιατί σε έχει βάλει στο μάτι και αφού δεν του κάθεσαι, τελείωσε το έργο, εκεί είναι η τεράστια κακοποίηση. Η μητέρα μου ήξερε ότι είμαι σε ένα θεραπευτικό δρόμο».