Ατύχημα στην κουζίνα είχε ο Γιώργος Τσούλης, όπως ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη για τον συνεργάτη της στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

Η παρουσιάστρια του Mega δείχνοντας στην κάμερα το δεμένο δάχτυλο του γνωστού chef, ο οποίος παρ’ όλα αυτά βρέθηκε κανονικά στην κουζίνα της εκπομπής, τόνισε πως το ατύχημα συνέβη με το μαχαίρι νωρίτερα το πρωί, όσο προετοίμαζε το φαγητό που θα παρουσίαζε στην εκπομπή.

«Μην κρύβεις το χέρι σου, γιατί πρέπει να μάθουν οι φίλες μας ότι ακόμη και οι έμπειροι μπορεί να πάθουν ατύχημα μέσα στην κουζίνα. Αυτό είναι πρωινό (σ.σ. το ατύχημα). Πήγε, του τακτοποίησαν το χέρι και ξαναήρθε. Σας το λέω, γιατί σε όλους μας έχει συμβεί και εύχομαι να είναι μικρά τα ατυχήματα, που μας συμβαίνουν στην κουζίνα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Στέλνουμε τα μαχαίρια μας να τα κάνουν να κόβουν πιο καλά, αλλά πλέον δεν τα στέλνω. Όσες φορές το έχουμε κάνει, έχουμε κοπεί», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Και ο Γιώργος Τσούλης ανέφερε: «Όλα καλά εκεί που με πήγε η παραγωγή. Δόξα τω Θεώ», είπε για τον τραυματισμό του ο γνωστός chef.

Αφού έφτιαξε τη συνταγή του για χοιρινή πανσέτα με σάλτσα μήλου, η Ελένη Μενεγάκη του τόνισε: «Πρόσεχε, πρόσεχε! Αύριο θα είσαι εδώ πάλι»!

Και ο Γιώργος ανέφερε: «Κάτι γίνεται. Πρέπει να φέρουμε κανέναν παπά να μας διαβάσει…».