Η Πάρις Χίλτον είπε στους ακολούθους της στα social media ότι δεν είχε αλλάξει πάνα στον γιο της παρά μόνο αφότου έγινε ενός μηνός, με τους χρήστες να την κράζουν… Η 42χρονη αμερικανίδα socialite έγινε πρόσφατα ξανά μητέρα, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, της κόρης της στην οποία έδωσε το όνομα Λονδίνο, στις 23 Νοεμβρίου.

Η Πάρις Χίλτον επισκέφτηκε ξανά τις μέρες της «Απλής Ζωής» όταν άλλαξε την πρώτη της πάνα ένα μήνα μετά την άφιξη του γιου της Φοίνιξ μέσω παρένθετης μητέρας. Η σταρ του ριάλιτι ρώτησε την αδερφή της, αν έπρεπε να «μάθει», σε ένα επεισόδιο της 2ης σεζόν του «Paris in Love», όπου έκανε το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο. Όταν η Nicky απάντησε: «Ναι», η Πάρις απευθύνθηκε στο νεογέννητο αγοράκι της. «Είπα ότι δεν θα το έκανα στα γενέθλιά μου, αλλά θα το κάνω για σένα», είπε η Paris Hilton. «Οτιδήποτε για τον Φοίνιξ».

Αφού έβαλε το βρέφος σε μια αλλαξιέρα, η «φοβισμένη» διάσημη κληρονόμος ζήτησε συμβουλές από την αδερφή της για το «μπροστινό και πίσω μέρος» της πάνας και να φροντίσει να μην είναι πολύ σφιχτή. «Στη μητρότητα πρέπει να λερώσεις λίγο τα χέρια σου», είπε η Nicky… ενώ μαζί με τις διάσημες αδελφές βρισκόταν και η… νταντά. Πιθανόν για να επιβλέπει τη διαδικασία.

Το στιγμιότυπο της προσπάθειάς της να αλλάξει το μωρό της ανέβηκε στη συνέχεια στο TikTok από τον χρήστη @realitytvking, όπου έλαβε περισσότερες από 2,3 εκατομμύρια προβολές. Πάνω από το κλιπ έγραφε: «Η Πάρις Χίλτον μαθαίνει να αλλάζει την πάνα του γιου της για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα». «Ξέρω ότι οι πλούσιοι έχουν τη νταντά και τις νυχτερινές νοσοκόμες, αλλά να μην αλλάξεις το δικό σου παιδί ως μαμά;» έγραψε κάποιος κάτω από το κλιπ, ενώ ένας άλλος κατηγορούσε τη διάσημη κληρονόμο ότι είχε «το προνόμιο» να συμπεριφέρεται στον γιο της «σαν αξεσουάρ».

Ένας τρίτος θαυμαστής σημείωσε: «Δεν θα επιστρέψει ποτέ αυτή η στιγμή. Πρέπει πραγματικά να επιβραδύνει και να απολαύσει κάθε λεπτό με αυτόν τον άγγελο. Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα».