Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του τηλεοπτικού σταθμού Mega που μεταδόθηκε την Τρίτη (5/12), η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το κοινό μια ιστορία της, καθώς όπως λέει κάθε φορά που βγαίνει έξω φοβάται μην την πετύχει κάποιος τράπερ τον οποίο έχει σχολιάσει αρνητικά.

«Κάποια στιγμή με τις τόσες πολλές φορές που έχουμε αναφερθεί στην εκπομπή για αυτού του είδους τη μουσική… Όχι για όλους επαναλαμβάνω αλλά για κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους έχουμε πει τις διαφωνίες μας», είπε στην αρχή σχετικά με τις διαφορές που έχει με τους στίχους κάποιων κομματιών και τον τρόπο που παρουσιάζουν το lifestyle τους ορισμένοι καλλιτέχνες της τραπ μουσικής κι έπειτα μίλησε για το τί συνέβη σε πρόσφατη έξοδό της και τι της είπε μια φίλη της.

«Εγώ τρέμω κάθε φορά που βγαίνω έξω, γιατί λέω, “θα με δει, ένας τράπερ ας πούμε, και θα μου πει έλα εδώ τώρα να τα πούμε…”. Οπότε έτσι όπως καθόμασταν ήσυχα ήσυχα στο τραπεζάκι με την παρέα μου έξω την Παρασκευή και ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος απο μακριά με ένα έντονο χρώμα μπουφάν, γυαλιά, κόσμο γύρω του… και μου λέει η φίλη μου “κρύψου! Έρχονται να σε πάρουν!”. Ήταν ένας τράπερ αλλά δεν με είδαν, γλίτωσα!», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.