Με μήνυμά της στα social media, η Μπίλι Άιλις ξέσπασε κατά του περιοδικού Variety για τις ερωτήσεις που δέχθηκε στο κόκκινο χαλί σε διάρκεια εκδήλωσής του στο Λος Άντζελες, σχετικά με την σεξουαλικές προτιμήσεις της.

Η 21χρονη τραγουδίστρια πρόσφατα αποκάλυψε στο περιοδικό πως «με ελκύουν πραγματικά οι γυναίκες», σημειώνοντας επίσης ότι «έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τις φίλες στη ζωή μου, την οικογένειά μου. Με ελκύουν σωματικά. Αλλά με τρομάζουν τόσο πολύ και η ομορφιά και η παρουσία τους».

Στο event Variety Hitmakers, ρωτήθηκε αν είχε σκοπό να κάνει coming out και απάντησε πως «δεν το έκανα, αλλά σκέφτηκα, δεν ήταν προφανές; Δεν κατάλαβα ότι ο κόσμος δεν το ήξερε. Η άποψή μου είναι απλώς η εξής, “γιατί δεν μπορούμε να υπάρχουμε απλά;” Με ελκύουν οι γυναίκες εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν μίλησα γι’ αυτό. Είναι συναρπαστικό για μένα γιατί υποθέτω ότι ο κόσμος δεν το ήξερε, οπότε είναι ωραίο να το ξέρουν, όμως, αισθάνομαι αγχωμένη που μιλάω γι’ αυτό. Μου αρέσουν τα κορίτσια», ανέφερε.

«Μου αρέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια»

Έπειτα στο Instagram η επιτυχημένη μουσικός έγραψε: «Σε ευχαριστώ Variety για το βραβείο, αλλά και για το γεγονός πως με “βγάλατε στη σέντρα” στο κόκκινο χαλί και στις 11 το πρωί αντί να μιλάμε για κάτι που έχει σημασία. Μου αρέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια, οπότε παρατήστε με σχετικά με αυτό γιατί ειλικρινά ποιος νοιάζεται…».

Η Άιλις στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις ενδυματικές επιλογές της που έκρυβαν τις ανασφάλειές της. «Δεν προσπαθούσα να κάνω τους ανθρώπους να μην με σεξουαλοποιούν, αλλά δεν ήθελα οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στο σώμα μου, ακόμη και οπτικά», είπε. «Δεν ήμουν αρκετά δυνατή και ασφαλής για να το δείξω. Αν το είχα δείξει εκείνη τη στιγμή, θα ήμουν εντελώς συντετριμμένη στην περίπτωση που ο κόσμος έλεγε κάτι», συμπλήρωσε.

Πάντως, τα ξημερώματα για την Ελλάδα, εμφανίστηκε εντυπωσιακή και σέξι στο τρίτο ετήσιο gala του Academy Museum στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.