Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στην εκπομπή της την Βάσια Παναγοπούλου με αφορμή τις εξελίξεις στη «Γη της ελιάς» που συμμετέχει και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σχολίασαν όσα είπαν πίσω από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως γνωρίζει τα παιδιά της ηθοποιού, ωστόσο τα θυμάται μικρά. Έτσι, η δεύτερη έδειξε φωτογραφίες με την Ελένη Μενεγάκη να μένει άφωνη από την εμφάνιση του γιου της Βάσιας Παναγοπούλου.

«Το τι έχουμε πει εδώ. Έχουμε γελάσει πάρα πολύ. Μου έδειχνε τον μεγάλο της γιο που είναι κοντά στην ηλικία του δικού μου. Ο δικός σου γιόρταζε μάλιστα χθες, ο δικός μου είχε γενέθλια χθες. Της λέω: “ρε συ, αυτό εδώ το τούτο του.. Πολύ μου θυμίζει τον δικό μου γιο, μη σου πω μου θυμίζει και τον πρώην μου. Δηλαδή αυτό το τούτο, η μύτη η μικρή, τα μάτια τα σχιστά, κούτελο μεγάλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη με την Βάσια Παναπούλου να ξεσπά σε γέλια.

«Οι γιοι μας έχουν κάτι εξωτικό» υπογράμμισε η ηθοποιός με την παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού να σχολιάζει, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, πως «δεν είδα τον δεύτερο, δεν ξέρω εκεί την ομοιότητα. Εγώ όμως τα θυμάμαι μικρούτσικα αυτά τα παιδάκια. Όταν ήταν μικρά. Και συ, έχεις τέτοιο μάτι».