Έτοιμος να δημιουργήσει οικογένεια είναι ο Νίκος Βέρτης όπως παραδέχθηκε στη νέα του τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και οι δυο τους αναφέρθηκαν στις φιλιές αλλά και στον έρωτα.

«Τι θα κερδίσω αν προβάλλω τη σχέση μου; Δεν στερούμαι τίποτα, με την κοπέλα μου θα πάω να φάω όπου θέλω. Πιο καλά είναι τα του σπιτιού να είναι στο σπίτι. Δεν θα την πάρω χέρι χέρι να περπατήσω εκεί που είναι οι φωτογράφοι», είπε ο Νίκος Βέρτης σχετικά με το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιούνται οι σχέσεις του.

«Θέλω να παντρευτώ. Η στιγμή που θα είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, μπορεί να είναι αύριο μπορεί να είναι και σε 5 χρόνια. Δεν θέλω να μεγαλώσει κάποιος άλλος τα παιδιά μου. Θέλω αν με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδί, να το μεγαλώσω εγώ. Θέλω να είμαι πάνω από την οικογένεια. Έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή, δεν θα είμαι. Υπήρξε σχέση μου που ήθελα να κάνω οικογένεια», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Προσπαθώ να αφήνω τον εαυτό μου να ερωτευτεί. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές. Έχει να κάνει με τη γοητεία, όχι με την ομορφιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Η φιλία με τον Αντώνη Ρέμο

Σε ότι αφορά τη φιλία του με τον Αντώνη Ρέμο, ο Νίκος Βέρτης παραδέχθηκε πως: «Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολύ παρέα με τον Αντώνη Ρέμο. Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα. Δεν έγινε κάτι. Η παρέα συνεπάγεται με μια περίοδο της ζωής σου. Ο Αντώνης τότε κι εγώ ήμασταν σε μια φάση τότε πιο χαβαλέ, δεν δούλευα τόσο. Εγώ είμαι πιο εργασιομανής. Δεν έκοψα την παρέα. Ακόμα και τώρα μιλάμε. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου περνάω ωραία με αυτό», εξήγησε ο Νίκος Βέρτης.