Στον καναπέ του «ψυχοθεραπευτή» κάθισε ο Γιώργος Κοψιδάς το πρωί της Παρασκευής (17/11). Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην στήλη «Ψυχολογίες» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega απέναντι από τον δημοσιογράφο Γιώργο Κρικοριάν και μίλησε για την παιδική του ηλικία, τις προηγούμενες ζωές, τον έρωτα αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Ήμουν το πιο ήσυχο παιδί που μπορούσε να υπάρξει, συνεσταλμένο, εσωστρεφές και ντροπαλό. Μάζευα τον εαυτό μου, τον μίκραινα. Δεν ήμουν κοινωνικός, πήγα πρώτη φορά σε κλαμπ στα 19 μου. Ως παιδί είχα φόβο της πτώσης, δεν ξέρω από που πηγάζει αυτό, ίσως από κάποια προηγούμενη ζωή. Πιστεύω στις προηγούμενες ζωές» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Σε ότι αφορά τον έρωτα, ο ηθοποιός σημείωσε: «Έχω θετική προδιάθεση στον έρωτα αλλά έχω βιώσει και την αντίθετη πλευρά, την άρρωστη. Από υπερβολικό έρωτα είχα χάσει τον εαυτό μου. Είμαι τελείως προσκολλημένος στο άλλο άτομο. Ήμουν κτητικός. Ζήλευα. Δεν το είχα καταλάβει εγώ, το βίωνε ο άλλος. Εγώ νόμιζα ότι δίνω όσα περισσότερο μπορώ. Αλλά αυτό τον έπνιγε τον άλλο και τελικά με χώρισε. Για παραπάνω από ένα χρόνο ήμουν διαλυμένος αλλά ήταν τεράστιο δώρο, ήταν σαν να έφαγα μια σφαλιάρα για να συνέλθω. Έχω κλάψει για γυναίκα. Έχω χτυπηθεί, έχω ζήσει το δράμα μου αλλά είναι κραυγή για αγάπη ουσιαστικά. Έχω διαβάσει ότι το πρώτο που προσέχει κάποιος υποσυνείδητα σε έναν άνθρωπο είναι η μυρωδιά. Μου έχει συμβεί να μυρίσω άσχημες μυρωδιές σε πρόβες».

Ο Γιώργος μίλησε για την προσωπική του ζωή, λέγοντας πως στη δουλειά έχει τσακωθεί και έφτασα στα όρια του να πει «αποχωρώ» ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. «Δούλεψα το θέμα που ενεργοποιούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και λύθηκε μαγικά. Έχω ψυχαναγκασμό με τα κάδρα, ίσιωνα κάδρα σε ουρά στην εφορία. Αποφάσισα να γινώ vegan πριν 10 χρόνια. Μέχρι τότε τα έτρωγα όλα και θεωρούσα τον εαυτό μου φιλόζωο. Δεν έχω υπάρξει σε σχέση με κοπέλα που δεν ήταν vegan ή που δεν είχε ευαισθησία με τα ζώα. Και τώρα τα βρισκω με τη σχέση μου, δεν έχουμε κάποιο θέμα».