Τι και αν η Κατερίνα Στικούδη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αυτό δε την εμποδίζει από το να συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Το βράδυ, λοιπόν, της Κυριακής (12/11) πραγματοποίησε μια ακόμη εκρηκτική εμφάνιση, στο Μαρούσι αυτή τη φορά και για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο κορμάκι με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, το οποίο είχε αρκετά ανοίγματα. Το συνδύασε με μια χαμηλοκάβαλη ασημί φόρμα και sneakers.

Μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη πήρε μέρος και στο χορευτικό καταφέρνοντας να ξεσηκώσει τους πάντες με το act της.

H Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης τώρα πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο και εκεί τους συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Το ζευγάρι σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει κατά λάθος το φύλο του δεύτερου παιδιού τους λέγοντας, «Γιατί με εκνεύρισες τώρα εμένα και εκνευρίζεται κι αυτός και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Πες μου! Με αυτά που ακούει ο κακομοίρης, τι θέλει να κάνει και αυτός», και οι δημοσιογράφοι δε θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν αν όντως, και το δεύτερο παιδί τους θα είναι αγόρι.

«Ναι, είναι άντρας. Γι’ αυτό κανονίστε. Τέσσερις Σερίφηδες στη ζωή μου από εδώ και πέρα. Με το καλό δηλαδή να γίνουν τέσσερις» είπε η Κατερίνα Στικούδη και αποκάλυψε για την ηλικία της: «38 στρογγυλά είμαι και περνάω καλά, γιατί με προσέχουν οι άντρες του σπιτιού μου».