Η νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα άναψε… φωτιές και με το που ανέβηκε άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποσπώντας εκατοντάδες σχόλια. Η επιχειρηματίας και influencer πόζαρε με ύφος ντίβας με εσώρουχα και εντυπωσίασε το φανατικό της κοινό… και όχι μόνο.

Φορώντας μαύρα δαντελωτά εσώρουχα η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απολαμβάνει στις φωτογραφίες είτε τον πρωινό της καφέ στο μπαλκόνι, είτε την άνεση του κρεβατιού, λαμβάνοντας τις κατάλληλες πόζες για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή εταιρία, ντυμένη με τη σειρά της Τζένιφερ Λόπεζ.

«Η αλήθεια είναι πως μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν επανήλθε ποτέ (ούτε και τα κιλά μου). Αλλά και τι να λέει; Και τα κολλητά μου τα φοράω και πιο όμορφη από ποτέ νιώθω και να ‘μαι! Κορίτσια μη μασάτε τίποτα! Ας αγαπήσουμε το σώμα μας», είχε γράψει πρόσφατα στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν τώρα στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο, όπως αποκάλυψαν τώρα οι αναρτήσεις τους στα social media.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε μαζί αρκετές φορές, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (6/11) η σύζυγος του παρουσιαστή ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το κέντρο του Λονδίνου ποζάροντας αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

«Θα ήθελα και 1 και 2 και 3 παραπάνω παιδιά. Άρα αν κάνεις την πρόσθεση πάμε 3 και 4 και 5. Είμαι υπερβολικά χαζομπαμπάς», δήλωσε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Σάκης Τανιμανίδης, τον οποίο βλέπουμε συχνά σε τρυφερές αναρτήσεις δίπλα στις δίδυμες κόρες του.

Το ζευγάρι σύντομα θα μπει στο ανακαινισμένο του σπίτι, από το οποίο πριν μήνες αποχώρησαν προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες.

Κατά την επιστροφή τους μάλιστα στο αεροδρόμιο τους περίμεναν οι κάμερες, με τις οποίες έπαιξαν κρυφτούλι για να μην απαντήσουν στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου της εκπομπής Super Κατερίνα για το δημοσίευμα που φέρει τον παρουσιαστή ότι φοροδιαφεύγει ως influencer.

Για την ακρίβεια σύμφωνα με την Espresso φέρεται ότι δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» συνέχισε να… κυνηγάει το θέμα και σήμερα (Τετάρτη, 8/11) μίλησε με το περιβάλλον του παρουσιαστή, το οποίο διέψευσε ότι υπήρχε περιστατικό φοροδιαφυγής από την πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη.  

Πιο συγκεκριμένα, το περιβάλλον του ξεκαθαρίζει: «Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο».

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha συνάντησε και την κουμπάρα του, Μαρίνα Βερνίκου, η οποία απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη φοροδιαφυγή του Σάκη Τανιμανίδη».