Μια από τα πιο δυσάρεστες εξελίξεις μέχρι τώρα, η οποία «μάτωσε» την ψυχή των φανατικών τηλεθεατών του Σασμού ήταν αναμφίβολα ο άδικος χαμός του Νικηφόρου. Το επεισόδιο, μάλιστα, της κηδείας ανατρίχιασε τους τηλεθεατές και το κοινό των social media, αν και υπήρξαν κάποια σχόλια που χαρακτήρισαν από άλλον αιώνα και αναχρονιστικές τις σκηνές του θρήνου της Βασιλικής και το μοιρολόι της Καλλιόπης, με την Μαρία Τζομπανάκη να ξεκαθαρίζει τα πράγματα και να βάζει στη θέση τους… αντιρρησίες γράφοντας χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων στην απάντησή της «Στην Κρήτη τιμούμε τους νεκρούς με αυτόν τον τρόπο. Αιώνες τώρα η Κρήτη κρατά τα έθιμα της. Μην χλευάζετε κάτι που δεν γνωρίζετε».

Ο Νικηφόρος σκοτώθηκε στο όνομα της βεντέτας, ο Γιώργος Αμούτζας αποχαιρέτησε τη σειρά και οι τηλεθεατές έκλαψαν γοερά με τις εμβληματικές ερμηνείες τόσο του ίδιου όσο και των τηλεοπτικών γονιών του, Μαριλίτας Λαμπροπούλου και Δημήτρη Λάλου.

Μπορεί η οικογένεια να χωρίστηκε στο γυαλί, αλλά οι δρόμοι τους αντάμωσαν ξανά… αυτή τη φορά στα σχόλια του Instagram.

Ο Δημήτρης Λάλος ανέβασε μία φωτογραφία με τον Γιώργο Αμούτζα από τα τελευταία τους γυρίσματα γράφοντας στη λέζαντα «Η αγάπη αυτή δεν τελειώνει» με τον «Νικηφόρο» να σχολιάζει «Έτσι είναι!» και τη μαμά «Βασιλική» να πετάγεται στο ποστ με ένα χαριτωμένο «Επ!».

Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή όπως και τα σχόλια για την επική φωτογραφία με τον Νικηφόρο μέσα στην… κάσα!