Η άρνηση της συντονίστριας του Think Tank του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Διάνας Βουτυράκου, να σχολιάσει τον γάμο του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, δυσαρέστησε καταπώς φάνηκε, τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα που μάταια προσπαθούσε να της αποσπάσει μία δήλωση.

Tο πρώτο πράγμα που βρήκε να την ρωτήσει o Γ. Λιάγκας ήταν για το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ. «Είσαι από τους ανθρώπους που είσαι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Γνώριζες πριν φύγει για τις ΗΠΑ ότι από τους κύριους λόγους του ταξιδιού είναι ο γάμος με τον Τάιλερ;» ήταν η πρώτη ερώτηση του παρουσιαστή, με την Δ. Βουτυράκου να λέει «Δεν νομίζω πως είναι κάτι που αφορά τους τηλεθεατές μας για να είμαι ειλικρινής με αυτό, οπότε δεν θα ήθελα να σχολιάσω σχετικά» κάνοντας σαφές ότι δεν πρόκειται να απαντήσει.

Βέβαια, ο Γ. Λιάγκας επέμεινε, μόνο για να λάβει την πληρωμένη απάντηση: «Είναι δυνατόν την ώρα που ο κόσμος φοβάται να πάει στο σούπερ μάρκετ με τις τιμές στον θεό, εμείς να λέμε πότε και πώς θα παντρευτεί ο Στέφανος;».

Δείτε το βίντεο: