Με την έκδοση των απομνημονευμάτων της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman In Me», ένα άπλετο φως έχει χυθεί στη ζωή της ποπ σταρ και σε όλα όσα ήξερε το κοινό για τη ζωή της έως τώρα. Η Σπίαρς μιλά στο βιβλίο για τη ζωή της για όλα τα γεγονότα που τράβηξαν το ενδιαφέρον, όπως την κηδεμονία του πατέρα της, αλλά και τη θυελλώδη σχέση της με τον τραγουδιστή Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Όπως έγραψε η Σπίαρς, η τραγουδίστρια είχε «αναγκαστεί» να υποβληθεί σε έκτρωση όταν είχε μείνει έγκυος στο παιδί του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, μια πληροφορία που κανείς δεν ήξερε. Ωστόσο, η Σπίαρς αποκαλύπτει ακόμα μια νέα πληροφορία στο βιβλίο της για την περίοδο που ήταν με τον Τίμπερλεϊκ.

Όπως αναφέρεται στο nypost.com, η Σπίαρς φαίνεται να εξομολογείται στο βιβλίο ότι είχε σχέση με τον χορευτή Γουέιντ Ρόμπσον, ενώ ήταν ακόμα με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. «Είχαμε βγει ένα βράδυ και πήγαμε σε ένα ισπανικό μπαρ. Χορέψαμε πολύ. Έκανα σεξ μαζί του εκείνο το βράδυ», παραδέχεται η τραγουδίστρια στο βιβλίο. Γράφει όμως ότι εκείνη και ο Τίμπερλεϊκ «συμφώνησαν να ξεπεράσουν την απιστία», καθώς κανονικά ήταν «πιστή στον Τζάστιν και είχε μάτια μόνο γι’ αυτόν».

Σε άλλο σημείο του βιβλίου της, η Spears ισχυρίστηκε ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ την απάτησε με «μια άλλη διασημότητα».

Τι πραγματικά συνέβη λοιπόν μεταξύ του χορογράφου και της Spears; Αρχικά, ο Ρόμπσον προσλήφθηκε για να σχεδιάσει τα χορευτικά στις παγκόσμιες περιοδείες της Σπίαρς το 1999 και το 2000 και εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του «(You Drive Me) Crazy». Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια λένε ότι στάθηκε μια νύχτα τυχερός με τη Σπίαρς, ενώ εκείνη έβγαινε ακόμα με τον Τίμπερλεϊκ.

Οι δύο αστέρες της ποπ έβγαιναν μαζί από το 1999 έως το 2002. Η Σπίαρς φέρεται να άρχισε να βγαίνει με τον Ρόμπσον ένα χρόνο μετά το χωρισμό της από τον Τίμπερλεϊκ. Τόσο η Σπίαρς όσο και ο Ρόμπσον δεν έχουν συζητήσει ποτέ δημοσίως τη σχέση τους.

Η ίδια μάλιστα τον αποθέωσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Good Morning America» το 2000, λέγοντας: «Είναι ο καλύτερος φίλος μου. Είναι σαν παιδί θαύμα, σοβαρά… Είναι ιδιοφυία. Είναι καταπληκτικός».

Ισχυρισμοί για τον Μάικλ Τζάκσον

Ο Ρόμπσον είχε εμπλακεί στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εναντίον του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον. Ο τραγουδιστής του «Smooth Criminal» – που πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών – κατηγορήθηκε το 1993 για κακοποίηση παιδιών. Ο Ρόμπσον, μόλις 10 ετών τότε, είπε στις αρχές ότι δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους.

Ο Ρόμπσον είχε γνωρίσει τον Τζάκσον όταν ήταν 5 ετών και, δύο χρόνια αργότερα, ο Τζάκσον προσκάλεσε τον ίδιο και την οικογένειά του να μείνουν μαζί του στην κατοικία του στη Καλιφόρνια, το Neverland Ranch. Το 2005, ο Τζάκσον παραπέμφθηκε σε δίκη και κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Ο Ρόμπσον ισχυρίστηκε ότι ο Τζάκσον δεν τον είχε αγγίξει ποτέ ανάρμοστα όταν ήταν νεότερος.

Αλλά το 2013, ο Ρόμπσον κατέθεσε αστική αγωγή εναντίον της περιουσίας του Τζάκσον, υποστηρίζοντας ότι ο Τζάκσον όντως τον είχε κακοποιήσει, από το 1990 έως το 1997. Το ντοκιμαντέρ του 2019 «Leaving Neverland» περιγράφει λεπτομερώς τις κατηγορίες του Ρόμπσον.

Γάμος και οικογένεια

Ο Ρόμπσον είναι παντρεμένος με την Αμάντα Ροντρίγκεζ από το 2005 και έχουν έναν γιο. Ο ίδιος και η σύζυγός του δημιούργησαν το 2019 το «Robson Family Fund» ως έναν τρόπο για να συμβάλουν «στην επούλωση από την παιδική κακοποίηση και την πρόληψη αυτής».

Έβγαινε, επίσης, με την ανιψιά του Τζάκσον, την Μπράντι Τζάκσον, τη δεκαετία του 1990, πριν βγει με τη χορεύτρια Μέιτε Γκαρσία από το 2000 έως το 2001.