Στην παρέα του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τον Φίλιππο Αρβανίτη ή αλλιώς Σάκη Δερμάτη, τον γνωστό πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών. Ποια ήταν η επαγγελματική του πορεία μέχρι να φτάσει στις αισθησιακές ταινίες; Τι δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίζει στα γυρίσματα ένας ηθοποιός; Μπορεί ένας άντρας να υποκριθεί στο σεξ; Θα ερωτευόταν συνάδελφό του; Τι του ζητάνε οι fans του στα Social Media; Πώς επιλέγει τις δουλειές του και γιατί είναι περήφανος για την ερωτική ταινία «Barbie in the porn World»;

Ο Φίλιππος δηλώνει κυνικός και με απόλυτη ειλικρίνεια μιλάει για όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε για τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας την αφήγηση για το πώς έφτασε να γίνει αστέρας αισθησιακών ταινιών έκανε flashback στον χρόνο στον πρώτο σταθμό στην καριέρα του που ήταν η κομμωτική.

Από την κομμωτική, συνέχισε στις Οικογενειακές Ιστορίες, μετά στο Power Of Love και αργότερα στα Διλήμματα.

«Μέχρι τα 25 μου ήμουν κομμωτής, μετά έκανα τις Οικογενειακές Ιστορίες, μετά κάναμε το Powe of Love, μετά τα Διλήμματα και μετά τις αισθησιακές ταινίες. Δεν θα ήθελα να ξαναδουλέψω ως κομμωτής, έχει σωματική φθορά και θέλω να κάνω δουλειές που δεν θα με φθείρουν σε βάθος χρόνου. Ένας φίλος ήξερε τα κομπαρσικά μου και μου είπε ότι ψάχνουν ηθοποιό στις Οικογενειακές Ιστορίες, πήγα για κάστινγκ και με πήραν να παίξω» είπε.

Οι αισθησιακές ταινίες

«Είμαι υπερβολικά κυνικός, δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτόμουν ότι θα με έβλεπαν γυμνό. Αυτό που σκέφτομαι είναι η συνάντηση ανάμεσα στην αμοιβή και τον χρόνο που θα αφιερώσω. Σε αυτή την περίπτωση η ώρα μου πληρώνεται πολύ ακριβά. Οι γονείς μου δεν έχουν την οποιαδήποτε επιρροή στη ζωή μου. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας. Δεν θα χρεωθεί η οικογένειά μου τις δικές μου» ανέφερε για το επιλογή του και στο ερώτημα αν θα έκανε σχέση με συνάδελφο απάντησε:

«Μάλλον δεν θα μπορούσα να ερωτευτώ συνάδελφό μου. Το γύρισμα δεν είναι όπως το φαντάζεται ο κόσμος, μπορεί να γελάμε, αλλά είναι πολύ ωμό».

«Ένας άνδρας πανεύκολα μπορεί να υποκριθεί στο σεξ, το κάνω συνέχεια, όχι στην προσωπική μου ζωή, στις ταινίες» ήταν η απόκριση σε σχετικό ερώτημα και για το πώς προετοιμάζεται δήλωσε:

«Πριν από τις ταινίες κάνω αποχή για να αναπτύξει ορμές το σώμα, χρησιμοποιώ κάποια συμπληρώματα και μέσα σε όλα τα άλλα είναι η φαρμακοδιέγερση. Το άλλο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να έχει καθαρό μυαλό στο γύρισμα. Υπήρξε μία φορά που δεν μπόρεσα να τα καταφέρω, αλλά κουτσά στραβά βγήκε το γύρισμα γιατί ήταν από τις πρώτες φορές, ήταν η πρώτη μου φορά με άνδρες στο συνεργείο και είχα κάνει πολύ σεξ τις προηγούμενες ημέρες».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα και στον εκνευρισμό που του προκαλεί όταν ο κόσμος καταπατά την ιδιωτικότητά του.

«Οι συναναστροφές μου στον δρόμο με ανθρώπους που με γνωρίζουν δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα στη ζωή μου, παίρνουν παραπάνω θάρρος που δεν θα έπρεπε. Κάποια στιγμή έπρεπε να επισκεφθώ ψυχίατρο για διαχείριση νεύρων γιατί θεωρώ ότι ο άλλος δεν σέβεται την ιδιωτικότητά σου. Η έκθεση τα έχει αυτά καλώς ή κακώς. Δεν με πειράζει να με κοιτάνε, να μου φωνάζουν στον δρόμο αλλά όταν έρχονται όταν είμαι με μία κοπέλα ή παρέα εκεί σκέφτομαι ότι είναι προσβλητικό».