Στη θεατρική της συνύπαρξη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε η Μιμή Ντενίση η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της (Δευτέρας 09/10). «Ακόμα και όταν με πήρε η Αλίκη στο θέατρο, θεωρούσα ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία αλλά δεν θεωρούσα ότι αυτός ήταν και λόγος για να παραμείνω. Είχα τελειώσει το Πανεπιστήμιο και έλεγα ότι θα γίνω καθηγήτρια ιστορίας και σκέφτηκα τότε “ε, ας το δούμε και το θέατρο”» εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός.

Σε ότι αφορά το πώς προέκυψε η συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ανέφερε πως την είχε δει όταν έπαιζε στην θρυλική σειρά «ο Συμβολαιογράφος».

«Η Αλίκη πάντα είχε μάτι να παίρνει ανθρώπους που ήταν στη δημοσιότητα και πολύ καλά έκανε. Όλες τις νέες κοπέλες, τα νέα αγόρια που γίνονταν δημοφιλείς από την τηλεόραση συνήθως τα έπαιρνε στο θίασο. Επειδή τότε ο “Συμβολαιογράφος” έκανε 80%., ήταν σα να έπαιζες στο σινεμά. Το έβλεπαν όλοι, δύο κανάλια υπήρχαν. Με είδε εκεί και μου πρότεινε τον ρόλο της αντίζηλης» θυμήθηκε η Μιμή Ντενίση.

«Η Αλίκη μού είχε πει “πάτησες πόδι σε εμένα; θα γίνεις σταρ!”»

Η Μιμή Ντενίση μάλιστα, κατά την αφήγησή της θυμήθηκε ένα σκηνικό κατά το οποίο αντιμίλησε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ συνυπήρχαν στο θεατρικό σανίδι. Πώς της είχε απαντήσει η αείμνηστη ηθοποιός;

«Μού είχε πει “πάτησες πόδι σε εμένα; θα γίνεις σταρ!”. Μετά από αυτό με συμπάθησε» εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση και παραδέχθηκε πως είχε περάσει πάρα πολύ ωραία μαζί της.

Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη να έχει κόντρα με την Μιμή Ντενίση, η ηθοποιός ανέφερε πως αυτή η κόντρα ξεκίνησε όταν έγινε θιασάρχισσα.

«Δεν μου έκανε τίποτα η Αλίκη, το αντίθετο από ό,τι φαντάζονται. Με συμπαθούσε πάρα πολύ και γενικά συμπαθούσε ανθρώπους που θεωρούσε ότι θα γίνουν κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν τρεις μήνες στο κρεβάτι, λίγοι ξέρουν για αυτό το ατύχημα»

Για το άγνωστο ατύχημα που είχε όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο και το γεγονός πως ήταν για τρεις μήνες καθηλωμένη στο κρεβάτι μίλησε η Μιμή Ντενίση στην συνέχεια της συνέντευξής της. «Ήμουν ένα μήνα στο κρεβάτι στην Κύπρο και δύο μήνες στην Αθήνα. Λίγοι ξέρουν γι’ αυτό το ατύχημα, έσπασα το πόδι μου γιατί με χτύπησε αυτοκίνητο. Οπότε όλο αυτό το διάστημα διάβαζα, διάβαζα και μου ήρθε το θέμα της Σμύρνης και είπε αυτό είναι που πρέπει να κάνω», αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση.

«Έβγαλαν λεφτά μιλώντας άσχημα για εμένα»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και για τις κακές κριτικές και της επιθέσεις που έχει δεχθεί για τη δουλειά της.

«Δεν είχα εγώ κριτικούς που με έβριζαν. Δεν μου έγραφαν κακές κριτικές κριτικοί ούτε συνάδελφοί μου. Είχα από συγκεκριμένα άτομα που είτε εμπορεύονταν τη δική μου φήμη γιατί έβγαλαν λεφτά μιλώντας άσχημα για εμένα και χρησιμοποιώντας εμένα, είτε από συγκεκριμένα κέντρα που υπάρχουν πάντα και δεν ήθελαν… τώρα κακά τα ψέματα η Σμύρνη έκανε την είσπραξη που κάνουν όλα τα θέατρα μαζί» ανέφερε η Μιμή Ντενίση.

«Άμα μιλάμε για bullying ενός ανθρώπου που παίζει σε μία παράσταση και έχει ένα σκηνοθέτη που τον βρίζει και για κάποιον που τον βρίζουν στην τηλεόραση, αυτό είναι δημόσιο bullying 100 φορές χειρότερο. Απλά εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα έμπαινα στη διαδικασία να το αντιμετωπίσω σαν bullying και να το παλέψω. Δεν μπαίνω στη θέση του θύματος γιατί δεν είμαι. Πάντα πιστεύω στην καλοσύνη, στη γενναιοδωρία, στη μεγαλοψυχία, στη γνώση» δήλωσε η Μιμή Ντενίση.