Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη το πρωί της Πέμπτης (05/10) με αφορμή την συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα». Η ηθοποιός, θυμήθηκε και το πρώτο της τηλεοπτικό γύρισμα στο οποίο δεν της άρεσε καθόλου ο εαυτός της και αρρώστησε.

«Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση, ανέβασα πυρετό, γιατί ήμουν χάλια. Έγινε ο μεγάλος σεισμός του ’99, το βράδυ δεν κοιμήθηκε κανείς. Το πρωί γύρισμα στο «Αριστοτέλης ο Άριστος», 6 πρώτα επεισόδια», ανέφερε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Η μακιγιέρ δεν ήθελε να κατέβει κάτω στο πλατό στου Καραγιάννη, μας έβαφε στον δρόμο. Και από μαλλιά έκαναν ό,τι ήξεραν. Έβλεπα κάτι μπλε σκιές εδώ, κάτι αυτά. Δεν με αναγνώριζα, άλλα είχαμε κάνει στο fitting» περιέγραψε η ηθοποιός.

«Την πρώτη μέρα είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μου με σαμπάνιες για το πρώτο επεισόδιο. Με το που ξεκινάνε οι τίτλοι και βγαίνει το όνομά μου, αρχίζουν “Μπράβο! Μπράβο!”. Αρχίζει η πρώτη σκηνή και δεν περνούσα καλά», αφηγήθηκε στη συνέχεια η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Μετά τη δεύτερη-τρίτη σκηνή, τους λέω: φύγετε, δεν είμαι καλά. Θυμάμαι ακόμα τα λουλουδάκια που είχε το σεντόνι, κάτι αμερικάνικα ήταν αυτά. Ξάπλωνα εκεί και δεν το πίστευα. Αρρώστησα, ανέβασα 39 πυρετό», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είχα για χρόνια εκείνη τη σαμπάνια. Δεν την άνοιξα ποτέ, έληξε».