Τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, βρήκαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Ο Τάιλερ μίλησε στους ρεπόρτερ, λίγες μέρες πριν από τον εκλογική μάχη που θα δώσει ο σύντροφός του, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου μετέδωσε την εν κινήσει συνέντευξη που έδωσε ο Τάιλερ Μακμπέθ, καθώς μόλις είχε βγει από το σπίτι του, μαζι με το σκυλί του, και πήγαινε να πάρει έναν καφέ για να ξεκινήσει την μέρα του. Ο Τάιλερ είπε στους ρεπόρτερ πως ο κ. Κασσελάκης βρισκόταν στη δουλειά εκείνη την ώρα.

Στην ερώτηση του εάν ήταν στην Χαλκίδα μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε «ναι, βασικά ήταν πολύ όμορφα, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο ωραία». Ανέφερε, επίσης, πως εκεί βρέθηκε και η οικογένεια του κ. Κασσελάκη.

Διαβεβαίωσε τους ρεπόρτερ πως όλοι είναι πολύ ευγενικοί μαζί του, ενώ στη συνέχεια είπε πως θα συνεχίσει τη μέρα του με το να πάει στη δουλειά, ενώ δεν ήξερε αν θα συνοδεύσει τον σύντροφό του στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στο Αιγάλεω.