Για τις προσωπικές της δυσκολίες μίλησε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, η ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Τώρα, η ίδια μίλησε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για το σπίτι της που κάηκε ολοσχερώς, για τη μάχη της με τον καρκίνο, αλλά και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Αρχικά, η ηθοποιός ανέφερε στον ρεπόρτερ της εκπομπής του «Πάμε Δανάη» πως «λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση, δεν υπάρχει ελπίδα. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο, κάηκε μια πολυκατοικία έξι ορόφων, με 20 διαμερίσματα, που κάηκε από ανεγκέφαλους δολοφόνους. Σε αυτή την πολυκατοικία μπήκα μικρό κοριτσάκι, το ’61. Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι έγιναν τρία πλιάτσικα».

Η αγαπημένη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο πριν 15 χρόνια με την ίδια να δίνει τη δική της μάχη όλα αυτά τα χρόνια. «Ο καρκίνος δεν νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι», είπε η ίδια.

Όσον αφορά την επαγγελματική της πορεία, η Μάγδα Τσαγγάρη ανέφερε πως «σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό το επάγγελμα. Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη “Μαρία την άσχημη” πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο. Αν με φωνάξουν σε κανένα σίριαλ, θα ζητήσω να πω μόνο “καλημέρα σας”». «Η ωραιότερή μου δουλειά ήταν “Ο εραστής δυτικών προαστίων”. Όταν τέλειωσα τα γυρίσματα, κατά διαστήματα έκλαιγα. Αυτό που θυμάμαι είναι οι μεγάλες πλάκες, οι αγκαλιές και τα ανέκδοτα με τον Αλέξη Γεωργούλη», ανέφερε.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και τα όσα είχε πει εκείνη για τον ηθοποιό μετά το ξέσπασμα των καταγγελιών, η Μάγδα Τσαγγάρη ανέφερε ότι «δεν είναι δυνατόν αυτό το παιδί, να έχει κάτι τέτοιο πράγμα. Βεβαίως, να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ο πατέρας μου να ήταν, ο αδερφός μου να ήταν, να τιμωρηθεί. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά. Οι γυναίκες λιποθυμούσαν, είχε τύχει σε εξωτερικό γύρισμα, στην Αγία Παρασκευή, τον είδε μια και έπεσε. Εκείνος τη συνέφερε».