Τα Krills είναι καρκινοειδή που μοιάζουν με γαρίδες, βρίσκονται στα καθαρά νερά της Ανταρκτικής και αποτελούν τη μεγαλύτερη βιομάζα στον πλανήτη. Το έλαιό τους περιέχει μεγάλες ποσότητες Ωμέγα Λιπαρών στη μορφή εικοσαπεντανοϊκού οξέος (EPA) και δοκοσαεξανοϊκού οξέος (DHA), χάρη στο φυτοπλαγκτόν (μικροφύκη) που είναι η τροφή των Krills. Επίσης, το έλαιο Krill είναι φυσικά εμπλουτισμένο με το ισχυρό αντιοξειδωτικό Ασταξανθίνη, την ευεργετική για το ήπαρ Χολίνη και τα θρεπτικά Φωσφολιπίδια.

Το Έλαιο Krill συμβάλλει σε:

  • Υγιή λειτουργία της καρδιάς και των αρτηριών
  • Φυσιολογικά επίπεδα λιπιδίων και πίεσης
  • Διατήρηση υγιών αρθρώσεων και συνδέσμων
  • Προστασία της οφθαλμικής υγείας και της φυσιολογικής όρασης

Σύμφωνα με τον EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων), τα EPA και DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς ενώ η Χολίνη συμβάλλει στη φυσιολογική ηπατική λειτουργία και το φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και της ομοκυστεΐνης. 

Το O-Krill 3™ Cardio Support της Flora περιέχει φυσικό, 100% αγνό και αναλλοίωτο έλαιο από Krills της Ανταρκτικής. Παρασκευάζεται εν πλω άμεσα στον τόπο συγκομιδής και αποτελεί προϊόν οικολογικής αειφόρου αλιείας με ιχνηλασιμότητα γεωγραφικού μήκους/πλάτους αλίευσης. Είναι εξαιρετικά πλούσια πηγή EPA και DHA, φυσικά εμπλουτισμένο με Ασταξανθίνη, Χολίνη και Φωσφολιπίδια. Δεν υποβάλλεται σε σκληρές επεξεργασίες που θα κατέστρεφαν τα οργανοληπτικά του στοιχεία. Δεν περιέχει διοξίνες, PCBs, βαρέα μέταλλα.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Παρασκευάζεται από τη Flora, Canada. Αποκλειστική Διανομή MedMelon,  τηλ. 2310 449441, medmelon.gr