Συναγερμός για τον «ιό Αρμαγεδδών»

Οι ειδικοί «ενοχοποιούν» τις ασιατικές νυχτερίδες


ΥΓΕΙΑ
15:39
15/10/2012
Συναγερμός  για τον «ιό Αρμαγεδδών»
3
loading

Τα συμπτώματα είναι κοινά με αυτά μιας κοινής γρίπης: πονοκέφαλος, υψηλός πυρετός, πόνος στις αρθρώσεις και στο στομάχι και ενίοτε εμετός.

Καθώς ο ιός συνεχίσει το καταστροφικό του έργο, οι ασθενείς ενδεχομένως να εμφανίσουν ακατάσχετη αιμορραγία.

Στο 30% των περιπτώσεων ο θάνατος είναι αναπόφευκτος.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές της Βρετανίας, μετά το θάνατο ενός 38χρονου άνδρα από τη Γλασκόβη.

Όπως αναφέρει η Daily mail είναι το πρώτο καταγεγραμμένο θύμα στη χώρα ενός πολύ επικίνδυνου ιού, φορέας του οποίου είναι κατοικίδια και άγρια ζώα στην Αφρική και της Ασίας. Ο ιός αυτός οποίος μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρος για τον άνθρωπο.

Ο ιός έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του «Οξέος Αναπνευστικού Συνδρόμου», το γνωστό πλέον σε όλους SARS.

Από το σύνδρομο πέθαναν το 2003 πάνω από χίλια άτομα παγκοσμίως

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φορέας του ιού δεν είναι ο άνθρωπος, κατά συνέπεια ο ιός μεταπήδησε από τα ζώα στον άνθρωπο.

Οι ειδικοί «ενοχοποιούν» τις ασιατικές νυχτερίδες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιστημονική κοινότητα εκφράζει φόβους ότι ο μυστηριώδης ιός μπορεί να εξελιχθεί σε μία νέα πανδημία η οποία απειλεί να εξαφανίσει το ανθρώπινο είδος σε πέντε χρόνια...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Ανετος

    καινούρια εμβόλια μου μοιρίζονται...

  2. avatar 3X6=18

    η πνευματική νεκριλα η αποσύνδεση εποικινονίας με την βάση ζωής την πραγματικότητα είναι χειρότερη ανίατη αρωστια ιός virus που έχει θεριση όλοι την αμερική η φαντασία η αρνητικότητα με κανένα ίχνος ζωής η λογικής ζωής ,που ο ο ζομποισμός παπαγαλία καλπαζη χωρείς κοντρόλ που η μόνη θεραπεία είναι η γενική καυτηρίαση ...

  3. avatar Stamatis

    Αντε πάλι τα ίδια. Είναι ιδέα μου ή προσπαθούν να μας εξολοθρέυσουν; Γιατί πως αλλοιώς να εξηγήσω ότι κάθε χρόνο απειλούμαστε από μια νέα μορφή πανδημίας; Κάποτε που η ιατρική δεν ήταν εξελιγμένη και δεν υπήρχαν φάρμακα παρα μόνο γιατροσόφια και βεντούζες ήταν λογικό να έχουμε πανδημίες και πάλι ήταν συγκεκριμένες και όχι κάθε χρονιά και διαφορετική.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει