Γιατί πρέπει να τρώτε σνακ στο γραφείο

Συμβουλές για να βελτιώσετε τον μεταβολισμό σας


ΥΓΕΙΑ
15:06
07/02/2012
Γιατί πρέπει να τρώτε σνακ στο γραφείο
loading

Αν δεν τρώτε τίποτα όλη μέρα και τρώτε μία φορά μόνο το βράδυ, πρέπει να αλλάξετε συνήθειες. Είναι χαρακτηριστικό, όπως έχουν δείξει πολλές έρευνες, ότι τα συχνά και μικρά γεύματα - κάθε περίπου 3 ώρες- όχι μόνο βοηθούν το μεταβολισμό αλλά συνεισφέρουν στην απώλεια περισσότερου σωματικού λίπους. Και δίνουν ενέργεια που βελτιώνει την απόδοση στη δουλειά.

Έτσι, εκτός από ένα καλό πρωινό, που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε, δεν πρέπει να ξεχνάτε ούτε το μεσημεριανό και φυσικά ούτε και το βραδινό. Βέβαια, ανάμεσα στα βασικά σας γεύματα πρέπει να τρώτε μικρογεύματα.

Με αυτό τον τρόπο, ισορροπεί η γλυκογόνη - ινσουλίνη, και ελέγχετε την πείνα σας με αποτέλεσμα να βοηθάτε τον μεταβολισμό και το μυαλό σας ώστε να λειτουργούν καλύτερα.
Πρέπει όμως να δείξετε προσοχή γιατί δεν μπορείτε να μασουλάτε συνέχεια. Άλλωστε, άλλο ενδιάμεσο γεύμα και άλλο τσιμπολόγημα.

Τι πρέπει να τρώτε

Αποφύγετε τα παχυντικά σνακ όπως πατατάκια, σοκολάτες και μπισκότα. Και προτιμήστε φρούτα, μια μπάρα δημητριακών, ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, ένα τοστ με ψωμί ολικής αλέσεως, μια μικρή σαλάτα κ.ά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει