Το τσάι είναι ένα αφέψημα πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες που μειώνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας, καρκίνου και όχι μόνο. Τις κρύες μέρες του χειμώνα, πολλοί είναι εκείνοι που το επιλέγουν για να ζεσταθούν ενώ βοηθά επίσης στην καταπολέμηση του πονόλαιμου. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες τροφές με τις οποίες το τσάι δεν πρέπει να συνδυάζεται καθώς αυτές εξουδετερώνουν τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει. Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.