Σε πολλές περιοχές οι διακοπές των Χριστουγέννων για μαθητές και εκπαιδευτικούς θα παραταθούν λόγω παγετού.

Το newsbeast.gr παρουσιάζει δήμους ανά την Ελλάδα όπου έχει ληφθεί απόφαση για τη μη λειτουργία των σχολείων στις 8 Ιανουαρίου και σε ορισμένες περιπτώσεις και στις 9 Ιανουαρίου.

Δείτε σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία…

Νομός Ηρακλείου

Δήμος Ηρακλείου

Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, κα. Μαρία Καναβάκη, αύριο Πέμπτη 08-01-2015 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού τα παρακάτω σχολεία.

Νηπιαγωγεία: Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.

Δημοτικά: Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία.

Γυμνάσια: Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα.

Λύκειο: Αγίου Μύρωνα

Δήμος Αχαρνών – Αστερουσίων

Αναστολή μαθημάτων στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών – Αστερουσίων: Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Λόγω του παγετού, με απόφαση του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, κλειστοί παραμένουν σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επιπλέον, αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Νομός Λασιθίου

Δήμος Σητείας

Ο δήμαρχος Σητείας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για μία ημέρα την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 των παρακάτω Σχολείων, Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου του Δήμου Σητείας, λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών, και συγκεκριμένα χιονόπτωση και ολισθηρότητα του οδοστρώματος, για την ασφάλεια των μαθητών, προς αποφυγή ατυχημάτων.

1. Νηπιαγωγείο Ζήρου

2. Δημοτικό Σχολείο Αρμένων

3. Γυμνάσιο Χανδρά.

Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Ν. Λασιθίου και στους διευθυντές των παραπάνω σχολικών μονάδων.

Νομός Καστοριάς

Καστοριά λόγω καρναβαλιού

Στην Καστοριά τα σχολεία όλων των βαθμίδων και των τριών δήμων θα είναι κλειστά στις 8 Ιανουαρίου λόγω της παρέλασης του Καρναβαλιού.

Άργος Ορεστικό έως και 9 Ιανουαρίου

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού (βρεφονηπιακός σταθμός, παιδικοί σταθμοί, σχολεία Πρωτοβάθμιας και σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) έως και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρξει νέα ενημέρωση, αποφάσισε ο Δήμαρχος.

Νομός Φλώρινας

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 08 Ιανουαρίου 2015, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Νομός Γρεβενών

Δήμος Δεσκάτης

Με απόφαση του δημάρχου Δεσκάτης κ. Καραστέργιου Δημήτρη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 θα ανοίξουν στις 9:30 π.μ.

Νομός Μαγνησίας

Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου

Μη λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου, την Πέμπτη 8ην Ιανουαρίου 2015.

Νόμος Έβρου

Δήμος Σουφλίου

Τη διακοπή λειτουργίας σε όλα τα σχολεία του Δήμου Σουφλίου αποφάσισε ο Δήμαρχος για 8 και 9 Ιανουαρίου. Εδώ η απόφαση

Δήμος Σαμοθράκης

Κλειστά τα σχολεία σε Σαμοθράκη στις 8 Ιανουαρίου.

Ενδέχεται να δημοσιευτούν και άλλες ανακοινώσεις για τη μη λειτουργία των σχολείων. Οι πιο πάνω ανακοινώσεις προέρχονται από τους δικτυακούς τόπους των Δήμων.

Καλόγηρος Βασίλειος