Κύπρος , ένα νησί που βρίσκεται στο σταυροδρόμι 3 ηπείρων. Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το πρώτο και μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου, που αναδείχθηκε γρήγορα σε ένα διεθνές κέντρο σπουδών. Παγκόσμιο στη φιλοσοφία του, το πανεπιστήμιο φιλοξενεί σπουδαστές από όλο τον κόσμο, σε ένα πολυπολιτισμικό μαθησιακό περιβάλλον που προωθεί τη φιλία, τη συνεργασία και την κατανόηση.

Ένα πανεπιστήμιο εφάμιλλο των κορυφαίων του ευρωπαϊκού βορρά σε μια χώρα με 300 ημέρες ήλιο.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, έχοντας διακριθεί με μια σειρά από ευρωπαϊκές και διεθνείς βραβεύσεις, προσφέρει σήμερα ένα τεράστιο εύρος από σύγχρονα πεδία σπουδών.

– Ιατρική

– Νομική

– Φαρμακευτική

– Αρχιτεκτονική

– Φυσικοθεραπεία

– Ψυχολογία

και 40 ακόμη σύγχρονες, κερδοφόρες ειδικότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα στους τομείς των επιστημών: Ζωής και Υγείας, Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Επίσης, είναι το πρώτο πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακό στο ψηφιακό νόμισμα.

Σε σύνδεση με τη διεθνή αγορά εργασίας, σε μια χώρα που μιλά τη γλώσσα σου.

Το διεθνές διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό του πανεπιστημίου έχει να επιδείξει ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό έργο, το οποίο κάθε χρόνο ενισχύεται με ερευνητικά κονδύλια από την Κυπριακή Δημοκρατία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πέρα όμως από τους νόμους της επιστήμης, η συγκεκριμένη ακαδημαϊκή κοινότητα  γνωρίζει σε βάθος και τους κανόνες της αγοράς. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ίδρυμα λειτουργεί στα πλαίσια της δυναμικής κυπριακής οικονομίας, ένα πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η καλύτερη εγγύηση για επιτυχή πρόσβαση στην κυπριακή, ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας.

Ένα campus ευρωπαϊκών προδιαγραφών, σε μια χώρα φιλόξενη σαν την Ελλάδα.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας  προσφέρει την αυθεντική εμπειρία ευρωπαϊκής Πανεπιστημιούπολης. Με συνολική έκταση 33.320τμ, με 15 κτηριακά συγκροτήματα, 66 αίθουσες, 60 εργαστήρια και ένα πλήθος από βιβλιοθήκες και άλλους ειδικούς χώρους διδασκαλίας , είναι σε θέση να φιλοξενεί ένα πλήθος φοιτητών από όλο τον κόσμο.

Ενώ μια σειρά από δραστηριότητες όπως: φοιτητικές λέσχες, αθλητισμός, σεμινάρια και δημόσιες διαλέξεις,  σε συνδυασμό με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του νησιού και την περίφημη κυπριακή φιλοξενία, μετατρέπουν τις σπουδές σε ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής.

Το Γραφείο Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό, Μεσογείων 265. Τηλ: 8011002345, +30 210 6722868.

pan2 pan3