Η φωτογραφία του πυροσβέστη, ο οποίος αποκαμωμένος από τη μάχη με τις φλόγες «έστρωσε» τη μάνικα στο έδαφος και ξάπλωσε λίγο για να ξεκουραστεί ώστε να πάρει δυνάμεις και να ριχτεί ξανά στην πυρόσβεση για όσο χρειαστεί, προκάλεσε συγκίνηση. Ο Μίλτος Δεληγιώργης, ο πυροσβέστης που δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ύστερα από ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στην Ιτέα, στον Έβρο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open για τη μάχη που δίνουν όλοι οι πυροσβέστες με τις φλόγες.

«Ακόμη ένα καλοκαίρι η χώρα μας ζει τον απόλυτο εφιάλτη, χάνονται ζωές και περιουσίες. Ωστόσο εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας νύχτα – μέρα, δίπλα στους πολίτες, που μας έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες. Ζητάμε από την πολιτεία να αναγνωριστεί το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό σε όλους τους πυροσβέστες, που με κίνδυνο της ζωής τους προστατεύουν τον κάθε πολίτη και τα υπάρχοντά του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δεληγιώργης σε δήλωσή του στο Open.

«Άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα»

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η φωτογραφία που δημοσίευσε ο πυροσβέστης και αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τις συνθήκες που βιώνουν αυτή την περίοδο όσοι βρίσκονται στο Πυροσβεστικό Σώμα. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο πυροσβέστης Μίλτος Δεληγιώργης, φαίνεται ο ίδιος να έχει κάνει «στρώμα» την μάνικα πυρόσβεσης και να έχει ξαπλώσει πάνω προκειμένου να ξεκουραστεί λίγο ύστερα από ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στην Ιτέα, στον Έβρο.

«Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα. Εσύ όταν βρεις θέση στην άμμο έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα, γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023» έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλογες,άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα.Εσυ όταν βρεις θέση στην άμμο Έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα,γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023

Posted by Μιλτος Δεληγιωργης on Saturday, August 5, 2023