Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Άρτα για τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο όπου το είχε ξεχάσει ο πατέρας του. Συγγενείς φίλοι και όλη η πόλη είπαν το Σάββατο (13/5) το τελευταίο «αντίο» στη μικρή.

Οι δύο γονείς έφτασαν στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών αγκαλιασμένοι. Ο πατέρας, κατέρρευσε δύο φορές κατά τη διάρκεια της κηδείας του μωρού ενώ στο πλευρό του βρισκόταν η σύζυγός του. Με πόνο βουβό και ένα λευκό τριαντάφυλλο συγγενείς, φίλοι συνάδελφοι του τραγικού ζευγαριού που βρίσκονται στο πλευρό τους , όλη η Άρτα αποχαιρέτησαν τον μικρό άγγελο.

«Το παιδάκι μου, το παιδάκι μου» μονολογούσε ο πατέρας όπως μετέδωσε τη Δευτέρα (15/5) σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega», ενώ η σύζυγός του και μητέρα του βρέφους του ψιθύριζε, «θα μείνουμε δυνατοί, εγώ θα σε στηρίξω».

Το ζευγάρι μετά την ταφή, επέστρεψε στο σπίτι, όπου φιλοξενείται, καθώς ψυχολόγοι τους έχουν συστήσει να μην επιστρέψουν προς το παρόν στον χώρο που έζησαν μαζί με το μονάκριβο παιδί τους.