Την απέραντη θλίψη της εξέφρασε η γυναίκα που θα γινόταν νονά του βρέφους που πέθανε στην Άρτα και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο κόσμος δεν πρέπει να κατηγορεί τον πατέρα για την τραγωδία που σημειώθηκε.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «η σκέψη και η καρδιά του ήταν δοσμένη σε αυτό το μωρό», ενώ ανέφερε ότι «είμαστε σε σοκ, πρόκειται για έναν άνθρωπο που ζούσαμε καθημερινά, για εμένα είναι ένας πολύ αγαπητός συνάδερφος, υποδειγματικός πατέρας… όλοι αναρωτιώμαστε “γιατί σε αυτόν;”».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ζευγάρι και είπε πως «ερωτεύτηκαν, ήρθε ο γάμος, ύστερα το παιδί και όλοι αναμέναμε τη συνέχεια, τη βάφτιση… ήμουν από αυτούς που ήθελαν πολύ να βαφτίσουν το παιδί, δυστυχώς όλα έμειναν στη σκέψη μας, στην καρδιά μας».

«Σε ό,τι αφορά τον πατέρα, επειδή τον γνωρίζω πολύ καλύτερα από τη μητέρα, ξέρω πως για εκείνον τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Είναι πολύ υπεύθυνος και τυπικός και θεωρώ πως δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτήν την αμέλεια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ως συνάδερφοι και φίλοι θα ανοίξουμε την αγκαλιά μας και για τους δύο… ο λόγος που και εγώ στέκομαι αυτή τη στιγμή μπροστά στην κάμερα είναι για να μην πέσει το ανάθεμα σε αυτόν τον άνθρωπο, δεν του αξίζει, δεν του ταιριάζει…», τόνισε η γυναίκα.