Εδώ και καιρό το σκεφτόμουν, αλλά έπειτα από τον τελευταίο φουσκωμένο λογαριασμό ρεύματος και προτροπές από πολλούς φίλους που το έχουν ήδη κάνει, το πήρα απόφαση: άλλαξα (ξανά) πάροχο ρεύματος! Γιατί εν έτος 2023, που το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελεί βασικό αγαθό για όλους, η ενεργειακή κρίση ωθεί κάθε καταναλωτή στην αναζήτηση μιας καλύτερης λύσης. Ακόμα και τους πιο «παραδοσιακούς» και υπομονετικούς πελάτες, σαν εμένα. 

Κι αν θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής, καθόλου παραδοσιακός δεν είμαι. Όμως δεν ήξερα καν πώς να ξεκινήσω την αναζήτηση μιας καλύτερης προσφοράς. Γι’ αυτό και επιστράτευσα έναν φίλο και ένα απόγευμα καθίσαμε, με καφέ και υπομονή, συγκρίνοντας εκτός από τις τιμές, και τα προνόμια που προσφέρει κάθε εταιρεία και κάθε πρόγραμμα. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Μετά από προσεκτική έρευνα, καταλήξαμε σε ένα πρόγραμμα με ανταγωνιστική και συμφέρουσα τιμή, που εκτιμά και επιβραβεύει τη συνέπεια. Ενώ, ένα ακόμα σημαντικό κριτήριο που το έκανε να ξεχωρίσει, είναι το ότι προσφέρει λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο λόγος για το Volton Energy Control, το νέο πρόγραμμα της Volton, το οποίο απαντά στο πρόβλημα του κόστους ενέργειας με τον πλέον ευέλικτο, αξιόπιστο και έξυπνο τρόπο.

Ας δούμε όμως, πώς ακριβώς το Volton Energy Control καλύπτει όλα όσα ψάχναμε.

Χαμηλότερη τιμή της αγοράς

Το Volton Energy Control προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή τιμή κιλοβατώρας στα 0,099 ευρώ, κάτι που δεν έχουμε δει μετά το καλοκαίρι του 2022! Στην τιμή, συμπεριλαμβάνεται έκπτωση συνέπειας 25%. Παράλληλα, αν λάβουμε υπόψιν μας και την κρατική επιδότηση, το τελικό ποσό που καλούμαστε να πληρώσουμε είναι ακόμη χαμηλότερο!

Εξοικονόμηση ρεύματος

Κι επειδή όπως ήδη είπα, δεν μείναμε μονάχα στην τιμή της κιλοβατώρας αλλά και στις παροχές, καθώς και στη φήμη της εκάστοτε εταιρείας, αξίζει να σου μεταφέρω όσα έμαθα. Η Volton είναι γνωστό πως αφουγκράζεται ουσιαστικά τις ανάγκες και τους προβληματισμούς μας και δίνει πραγματικές λύσεις τόσο στους ιδιώτες όσο και τους επαγγελματίες για τη μείωση της ενεργειακής τους κατανάλωσης. Γιατί είναι μια εταιρεία που γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η εξοικονόμηση ενέργειας τόσο για την τσέπη μας, όσο και για το περιβάλλον

Έτσι, με κάθε νέα σύνδεση στη Volton, ο πελάτης θα λάβει ως δώρο μια συσκευή smart home για τον έλεγχο του θερμοσίφωνα, που είναι από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές του σπιτιού. Η ενεργοποίηση της είναι εξαιρετικά εύκολη. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης είναι να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό του και να κάνει εγγραφή, ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στο manual που παραλαμβάνει μαζί με τη συσκευή.

Έτσι, όπου και αν βρίσκεται, θα μπορεί να ελέγχει το θερμοσίφωνα από το κινητό του και να προγραμματίζει τη λειτουργία του μέσα από το εύχρηστο app,  αποφεύγοντας τη σπατάλη ενέργειας αλλά και τα περιττά φουσκώματα στον λογαριασμό του. Επίσης, δωρεάν παρέχεται και η εγκατάσταση της συσκευής σε όλους τους πελάτες που ενεργοποίησαν την παροχή τους στο Volton Energy Control

Πώς ακριβώς γίνεται;

Η διαδικασία έχει ως εξής: Πρώτα, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει μια κλήση για να καλωσορίσει και να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του πελάτη και στη συνέχεια επικοινωνεί με Τεχνικό Συνεργάτη, ώστε εντός 7 ημερών και σε απόλυτη συνεννόηση με τον πελάτη για τη διαθεσιμότητά του, κανονίζει το ραντεβού για την εγκατάσταση, με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από την ίδια τη Volton

Τα δικά μου συμπεράσματα μετά από περίπου έναν μήνα χρήσης, είναι πως όχι μονάχα έχω δει μεγάλη μείωση στο κόστος ρεύματος και την κατανάλωση, αλλά μου έχει φύγει πλέον αυτό το μόνιμο άγχος, αφού προγραμματίζω τη λειτουργία του θερμοσίφωνα μέσω του app, και μπορώ να βλέπω ανά πάσα ώρα και στιγμή αν είναι σβηστός.  

Εδώ να σημειώσω, πως το πρόγραμμα Volton Energy Control απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ισχύ ενέργειας ως 25 kVΑ, οι οποίοι μπορούν να δουν σημαντική μείωση στα έξοδα της επιχείρησης τους.

Αν θες και εσύ να αποκτήσεις τον έλεγχο της ενεργειακής σου κατανάλωσης, μία είναι η λύση: Volton Energy Control. Εγγυημένα!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες το site της Volton, επισκέψου ένα κατάστημα της εταιρείας ή κάλεσε στο 11300.