Σε… περιπέτειες έμπλεξε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ κ.ά. ελληνικών ομάδων, Ράφικ Τζεμπούρ, μετά από τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στον Άλιμο.

Πιο αναλυτικά, περί τις 20:00 το βράδυ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον σταμάτησαν στην οδό Δωδεκανήσου, προκειμένου να ελέγξουν τα στοιχεία του θηριώδους τζιπ που οδηγούσε. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι κάτι «περίεργο» υπήρχε με την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και οδήγησαν στον Γαλλοαλεργινό πρώην επιθετικό στο Α.Τ. Αλίμου κι από εκεί στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας.

Όπως διαπιστώθηκε το θηριώδες τζιπ ήταν μισθωμένο, με τον Τζεμπούρ να προσκομίζει στην ΕΛ.ΑΣ. όλα τα έγγραφα, να δίνει κατάθεση και να φεύγει στη συνέχεια για το σπίτι του -όχι όμως με το αυτοκίνητο που κρατήθηκε-. Πλέον οι Αρχές αναζητούν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας που είχε μισθώσει το όχημα ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα, τέλος, με πληροφορίες τα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας φαίνεται πως ήταν παραποιημένα, γι’ αυτό και μπήκε σε μπελάδες ο Ράφικ Τζεμπούρ.