Δύσκολες ώρες περνάει μία 65χρονη η οποία καταλάθος αντί για νερό ήπιε νέφτι. Το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή όταν η γυναίκα ήταν σε νεκροταφείο χωριού κοντά στην Πάτρα για να καθαρίσει το οικογενειακό μνήμα.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Πελοπόννησος» η 65χρονη εκεί που καθάριζε μπερδεύτηκε και ενώ ήθελε να πιεί νερό, πήρε το μπουκάλι με το νέφτι και άρχισε να πίνει.

Μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει σταμάτησε ενώ στην κυριολεξία «καιγόταν» και άρχισε να καλεί σε βοήθεια ουρλιάζοντας.

Την άτυχη γυναίκα άκουσαν συγχωριανοί της οι οποίοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν και τη μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Οι γιατροί έκριναν πως η γυναίκα πρέπει να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου και υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου ενώ μετά διασωληνώθηκε.

Η 65χρονη παρέμεινε διασωληνωμένη για πάνω από μία ημέρα και τελικά την Κυριακή του Πάσχα μεταφέρθηκε σε δωμάτιο κλινικής όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Χάρη στην άμεση παρέμβαση των γιατρών τόσο στο Κέντρο Υγείας όσο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, η γυναίκα γλύτωσε τα χειρότερα και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.