Επιβάτης από την τραγωδία στα Τέμπη, δήλωσε ότι τραυματίστηκε στη μέση από τη σύγκρουση των τρένων και πως χρειάστηκε να καλύψει ο ίδιος το κόστος σε νάρθηκα που είχε ανάγκη.

Ο 20χρονος Άγγελος Φανουράκης μίλησε στο «Live News» και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «πλήρωσα μόνος μου τον κηδεμόνα (σ.σ. ειδικός νάρθηκας), γιατί αλλιώς δεν θα τον έπαιρνα. Ήμουν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ καλά. Το εξάρτημα που χρειαζόμουν για τη μέση μου έπρεπε να αγοραστεί από ιδιώτη».

Επίσης, σχετικά με την τραγωδία, δήλωσε πως «ήμουν στο τέταρτο βαγόνι κατά σειρά. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, μια πολύ μεγάλη λάμψη, ένα μικρό κενό, το βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν».

«Με το που έγινε η σύγκρουση σταμάτησαν όλα, η κοπέλα που ήμασταν στον ίδιο θάλαμο κρατούσε το κινητό της. Της το ζήτησα μου το έδωσε, με τον φακό έψαξα το δικό μου κινητό, το βρήκα, άνοιξα κι εγώ το φακό. Βρήκαμε ένα παραθυράκι που είχε μείνει, καταφέραμε να περάσουμε και να βρεθούμε στο βαγόνι με τα υπόλοιπα παιδιά, να πετάξουμε τις βαλίτσες μας και ένας ένας να πηδάμε για να βγούμε», πρόσθεσε στη συνέχεια.